Непростимо: Виж какво причини Веселин Маринов на щерка си Йоана!

https://goreshto.net/novini/neprostimo-vizh-kakvo-prichini-veselin-marinov-na-shterka-si-yoana/49608 Goreshto.net
Непростимо: Виж какво причини Веселин Маринов на щерка си Йоана!

Красивата и нежна Йоана е съсипана от удара, който й нанесе Веселин Маринов!

Само преди броени седмици Веселин Маринов заведе до олтара прекрасната си щерка Йоана, която се омъжи за мъжа на сърцето си. Момичето сияеше от щастие и любов, и бе видимо гордо от татко си, когото е обожавало и на когото се е възхищавало цял живот. До днес!

Днес младоженката Йоана е наистина съсипана от това, което й причини Веселин Маринов и не смее да се покаже пред хората. Защото представите, които имаше за родителя си, се сринаха из основи, а на тяхно място лъсна лицето на човек, когото Йоана не е познавала.

[caption id="attachment_6361" align="alignright" width="253"]Веселин Маринов Веселин Маринов съсипа Йоана с това, което е вършил[/caption]

Ударът за красавицата дойде от разкритието, което взриви цялата страна. А именно скритата страна от характера на Веселин Маринов и нещата, които той върши тайно от Йоана - да практикува креватни упражнения не с едно, а с цели три девойки.

Медиите гръмнаха с вестта за похожденията на Веселин Маринов и забежките му по момичета, на годините на собствената му рожба. При това се оказа, че той ги примамвал в дома си или в столични хотели, където изобщо не се държал "родителски" с тях.

"Веселин Маринов действа по един тертип. Той си харесва мадамите по време на някой свой концерт или футболен мач, след което сам ги заговаря или праща свои хора, за да им предадат съобщение. После ги кани на вечеря, където е супер галантен, а оттам нататък ви е ясно какво следва", разказват източниците пред вестник "Всеки ден".

За хотели той предпочитал местата около Лъвов мост, където всички столичани са наясно какви "дами" преобладават. И често пъти прибягвал и до техните услуги, ако няма нищо друго по-така.

Когато Йоана научила за похожденията на родителя си, тя изпаднала в криза - напълно нормално за всеки на нейното място. "Ако Веселин Маринов не престане с тези си навици и не се държи като наистина примерен мъж и родител, за какъвто се представя, отношенията му с Йоана ще претърпят драстичен обрат", коментират запознати.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.