Нешка Робева разтърси всички: Ето какво разкри! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/neshka-robeva-raztarsi-vsichki-eto-kakvo-razkri-vizh-tuk/50874 Goreshto.net
Нешка Робева разтърси всички: Ето какво разкри! (виж тук)

Нешка Робева взриви мрежата преди минути!

Голямата треньорка Нешка Робева преди минути разтърси мрежата с неочаквано разкритие. Ето какво е впечатлило силно Кралицата на художествената гимнастика и успя да докосне потребителите:

"Здравейте приятели, Преди ден направих маратон, обикаляйки България. В 5,30 сутринта, тръгнахме с колегата, посетихме три града и към 23ч. се прибрахме в София.

Иска ми се да спомена имената на градовете, които посетих, но след издънката с НО по художествена гимнастика на България, който участва в предизборната кампания, ще се въздържа… И въпреки всичко, не мога да не разкажа за това пътуване. Както се досещате, то бе свързано с представянето на спектакъла „Шоу без име“. Един спектакъл, чиято организация е доста сложна, затова пътувам, срещам се с действащите ръководства на общините / зам. кметове/ и търся съдействие…. За това искам да пиша. Предизборната кампания тече с пълна сила, но животът в нито един град не е спрял... Хората работят… Навсякъде в общините, където помолих за среща, бях приета. Разговарях със заместник- кметовете, разказвах за идеята да направим спектаклите, като включим талантливите деца от града, като със събраните средства да помогнем, освен на КХГ“Левски“ и на другите участници … Молех за съдействие и го получавах. Като обещание… Вярвам на думата на тези хора, защото усещах, че и те ми вярват… И никой не ме посрещна с питане от кои съм или с предложение да използва срещата ни за предизборната кампания. С няколко от кметовете сме стари познат, с някои дори приятели… Благодаря им, че не ме поставиха в неудобно положение, с неудобни предложения…

Пътувах, срещах се, разговаряхме и вършехме работа, без да се влияем от политически пристрастия или задни мисли... С една единствена мисъл - за децата…

Срещах се с колегите по места, разговаряхме за трудностите, с които се сблъскваме и за необходимостта да си помагаме взаимно… Срещах се и с ръководителите на различни формации – танцови състави, хорове, балет, треньори от различните спортове, които ще вземат участие в шоуто… Невероятни хора - вдъхновени, озарени от любовта към това, което правят… И най-вече от любовта към децата… Накрая, вечерта завърши с импровизиран концерт, в който от най-малките, до най-големите ученици, от състав за народни танци,показаха своите умения, с толкова желание и настроение, че наистина ми трябваше усилие, за да не ревна… Поздравих ръководителя на състава, изказах искрените си възхищения и вяра, че докато има хора, като него и колежката му, които носят българщината в сърцата си и я предават на младите, ще я има и България… Е, тъкмо напускахме последния град, отправяйки се към София, когато треньорката по худ. гимнастика, звънна и не прие никакви извинения, за късния час, за пътя, който ни чака… „Моля Ви, елате… Децата Ви чакат“. Молба, на която никой не може да откаже. Беше прекрасен завършек на един предълъг ден Сега не споменавам имената на хората, с които се срещах, страхувам се да не навредя, но по-късно, ще ги представя, защото го заслужават и защото от дълго време не бях се чувствала толкова лека радостна и обнадеждена за бъдещето на България. И колкото и патетично да звучи, иска ми се да завърша точно с тези думи, в които малцина вярват, но аз – да! И то силно и безрезервно!

Ще я има България! Ще я има, защото искрата е запазена в сърцата на мнозина и все някога ще пламне огъня…", разтърси с думите си мрежата Нешка Робева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.