Нещо тревожно се случва с Райна!

https://goreshto.net/novini/neshto-trevozhno-se-sluchva-s-rayna/49132 Goreshto.net
Нещо тревожно се случва с Райна!

Райна притесни не само феновете си, но и специалисти!

Феновете на певицата Райна са притеснени за това, което се случва с нея. Нещо действително странно и тревожно споходи Пилето с македонска кръв. Нейни познати, а и специалисти психолози са обезпокоени за състоянието й.

Това, което прави явно впечатление на всички тях е, че Райна издава признаци на обсебеност. Не от мъж или от работа, а от изминалото си участие в Къщата на Биг Брадър ол Старс.

[caption id="attachment_2671" align="alignleft" width="300"]Не винаги проблемите на хората са физически Не винаги проблемите на хората са физически[/caption]

Въпреки че от края на шоуто вече мина почти месец, Райна сякаш още не може да излезе оттам. И това се вижда от всеки, който погледне страницата й във Фейсбук. Там бившата половинка на Коцето не поства почти нищо друго, освен снимки и клипове от престоя й сред съквартирантите, пише Хотарена.нет.

Подобно нещо със сигурност не се забелязва при останалите участници, които отдавна вече загърбиха Големия брат и се отдадоха на обичайните си ежедневни радости и проблеми. Райна обаче не го направи. Тя упорито продължи да "стои" във формата, сякаш нещо й пречи да се откъсне и да се върне в реалността.

Според психолози, това е ясна индикация, че нещо липсва в живота на певицата и освен работата по нови хитове, причината е отсъствието на истинска любов в душата й. Запознати пък са убедени, че една нова тръпка би била идеалното "лекарство" за Райна.

Защото сегашното й поведение и затваряне в миналото издава наченки на депресия, причината за която почти винаги е усещането за самота и празнота - били те породени от едно или друго. И макар да не е физическо заболяване, подобно състояние също се нуждае от преодоляване.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.