Неузнаваема: Ще познаете ли в тази красавица щерката на Блатечки?! (виж 18-годишната Катя на рождения й ден)

https://goreshto.net/novini/neuznavaema-shte-poznaete-li-v-tazi-krasavica-shterkata-na-blatechki-vizh-18-godishnata-katya-na-rozhdeniya-y-den/50553 Goreshto.net
Неузнаваема: Ще познаете ли в тази красавица щерката на Блатечки?! (виж 18-годишната Катя на рождения й ден)

Щерката на Асен Блатечки се е превърнала в истинска красавица!

Кое е това момиче?! Този въпрос със сигурност ще си зададат мнозина като видят в какво се е превърнала щерката на Асен Блатечки. Катерина Блатечка не само порасна, но вече е напълно самостоятелен и свободен човек. Преди ден тя навърши мечтаните 18 години и поля празника си подобаващо. Катето избра да почерпи приятелите си в столична дискотека и всичко вървеше като по мед и масло. Изключение, според присъстващи, направи само мазната чалга музика, на която дъщерята на Асен Блатечки и Катерина Горанова мяташе гьобеци с кеф. А по-късно пред компанията й се изтипосаха и необлечени танцьори, че да е пълна картинката. Иначе хубавото Кате беше прелестно. Тя бе избрала златиста къса рокля с ресни, опушен грим и прическа с къдрици, които й стояха повече от чудесно. За да покаже, че вече е голяма, щерката на Блатечки дори запали наргиле, а то видимо й се услади. Мнозина се чудеха на кого всъщност прилича девойката - на Асен или на Катерина. Но в крайна сметка установиха, че е по-хубава и от двамата. Припомняме, че Катето има по-малък брат, след като Асен Блатечки преди години сгази лука с Диляна Попова. Мъникът Борил е одрал кожата на татко си и се радва на обичта на голямата си кака. Не може да се каже същото обаче за отношенията между Диляна Попова и рожденичката. Катя понесе много тежко изневярата на баща си и раздялата му с родителката си преди години като още не може да прости на Диляна. Тя е приела детето на манекенката, както и отношенията й с актьора, но не иска да има нищо общо с нея, пише вестник "България днес". Оказа се, че Катерина Блатечка се опитва всячески да избягва срещи с Попова, а Блатечки я разбира и не се опитва да я убеди в противното.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.