Невероятно! Тя е номер 1 за 2013 година, вижте я!

https://goreshto.net/novini/neveroyatno-tya-e-nomer-1-za-2013-godina-vizhte-ya/49114 Goreshto.net
Невероятно! Тя е номер 1 за 2013 година, вижте я!

Актриса стана първа в света

Списание MAXIM посочи своя избор за Жена на 2013 година. Това е Ева Лонгория. Дори и на 38 години, актрисата продължава да обира всякакви награди за красота, а признанието от едно от най-популярните списания говори много за класата на Ева.

[caption id="attachment_2507" align="alignright" width="300"]nomer-edno Ева Лонгория е номер 1 според MAXIM[/caption]

Самата Лонгория споделя, че има малко по-различна личностна характеристика от тази, която е в общественото полезрение. Ева може не само да дефилира по подиумите и да вади красотата си на подаз на малкия екран. Хубавицата е и отлична домакиня. Готвенето е една от най-големите страсти на Ева Лонгория. Наскоро тя издаде книга с рецепти, която показа другата страна на хубавицата.

Очевидно красотата е само част от женската същност, но не е цялата такава. Именно това показва Ева Лонгория и затова MAXIM я определи за номер 1 в целия свят.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.