Невероятно! Вижте какво става с Крисия!

https://goreshto.net/novini/neveroyatno-vizhte-kakvo-stava-s-krisiya/49149 Goreshto.net
Невероятно! Вижте какво става с Крисия!

Крисия е обожавана от известните личности

Най-големи шансове за заставане до г-н Андреев, що се отнася до публиката, безспорно има Крисия Тодорова. Това момиченце от Разград се превърна в тотален хит на цяла България. Оказва се, че абсолютно всички, без значение богати ли са, известни ли са или не, боготворят Крисия.

Златка Райкова вече няколко дни разпространява профила на малката сладурана във Фейсбук с призиви да добавим Криси в приятелите си. Очевидно и Злати е останала запленена от изпълненията на детето, кето наистина предизвика масов екстаз сред телевизионните зрители.

[caption id="attachment_2795" align="alignright" width="300"]sladurana Крисия Тодорва е харесвана от всички[/caption]

Фолк дивата Камелия също не остана безучастна към надпреварата в "Шоуто на Слави". Красавицата публикува в социалната мрежа едно от изпълненията на Крисия в предаването - Hurt на Кристина Агилера. Камелия написа анонс над песента с надпис "Слънчице", а отдолу има множество коментари на възхищение към сладураната от Разград.

Цяла България е полудяла по Крисия Тодорова през последните седмици. Само за няколко дни тя събра над 90 хил. почитатели във Фейсбук. Просто невероятно!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.