Невиждана сцена: Мегз шокира с истеричен плач в "Папараци"! (трепери и хълца, Венета Райкова в ступор - виж тук)

https://goreshto.net/novini/nevizhdana-scena-megz-shokira-s-isterichen-plach-v-paparaci-treperi-i-halca-veneta-raykova-v-stupor-vizh-tuk/50353 Goreshto.net
Невиждана сцена: Мегз шокира с истеричен плач в "Папараци"! (трепери и хълца, Венета Райкова в ступор - виж тук)

Мегз накара водещата Венета Райкова да побелее от ужас в собственото си предаване!

Миглена Каканашева - Мегз изпадна в едно от обичайните си състояния на истерия. Този път обаче го направи в предаването "Папараци" пред Венета Райкова. Която останала буквално парализирана от напоителния рев и треперене на дизайнерката. Това разкриха потресени източници от кухнята на предаването, пише сайтът ХотАрена.Нет. Кризата на Мегз станала причина участието й в "Папараци" тази неделя да бъде анонсирано в сайта на Би Ти Ви само със снимка. Припомняме, че обичайната практика е гостите да бъдат анонсирани винаги с видео, представящо кратки части от разговора им с водещата. В случая обаче Миглена Каканашева забранила да се показва каквото и да било, тъй като щяла да отмени интервюто. Оказа се, че миньончето от Раковски изпаднало в невиждана досега криза след въпрос на Венета Райкова за мъжа до нея. И по-специално за този, за когото се говори, че е налял пари в бизнеса й с дрехите. Само дума от устата на Райкова накарала Мегз първо да се разтрепери като лист на вятъра, а после да избухне във все по-истеричен и неконтролируем рев. Опитали се да я успокоят, но се оказало по-трудно от очакваното. Сцените, разбира се, са усърдно изрязани от екипа на "Папараци" след заплахата на Мегз да заведе дело ако нещо от пристъпа й бъде излъчено. Тепърва ще видим дали Венета Райкова ще се престраши да покаже нещичко на своя глава, или не. Припомняме, че преди време Мегз беше докарала Милен Цветков до успокоителни, след като направи поредната си сцена в предаването му "Часът на Милен Цветков". От тогава той се зарече, че повече няма да я пусна в ефира си, ако ще й турско да стане. Предстои да видим как ще протече излъченият разговор с Каканашева в "Папараци" и дали в крайна сметка тя ще разкрие поне самоличността на новото си гадже.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.