Никога няма да се досетите какво работи тя

https://goreshto.net/novini/nikoga-nyama-da-se-dosetite-kakvo-raboti-tya/49135 Goreshto.net
Никога няма да се досетите какво работи тя

Анук Хоогендайк не е като другите красавици

Свикнали сме да възприемаме футбола като мъжка игра, но Анук Хоогендайк разбива тези наши представи. Тя е толкова изящна и красива, че е почти невъзможно да се досетим неината професия. Това е футболът.

Анук е една от най-добрите холандски футболистки. Тя се изявява предимно в защита. Погледите се приковаха сериозно към нея в мига, в който напусна Аякс, за да се присъедини към английския Арсенал.

Повечето футболистки са твърде грубовати и с доста мъжки маниери. Затова в Арсенал очакваха нещо подобно. Вместо това обаче, се появи едно много сладко момиче на 28 години. Вижте снимките и видеото по-долу!

[caption id="attachment_2689" align="aligncenter" width="300"]futbolistka Анук Хоогендайк е новото бижу на Арсенал[/caption] [caption id="attachment_2690" align="aligncenter" width="300"]krqasiva-futbolistka Една красива футболистка[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.