Никол не спира да плаче!

https://goreshto.net/novini/nikol-ne-spira-da-plache/49323 Goreshto.net
Никол не спира да плаче!

Никол е много тъжна и отчаяна, разкриват нейни приятелки!

Красивата синоптичка от Нова телевизия Никол Станкулова не спира да плаче. Умната и амбициозна млада жена почти никога не е губила равновесието си, за разлика от този път. Това разкриха нейни приятелки. А причината е, че Никол Станкулова отново е останала сама, приятелят й я е зарязал.

Това е втория път, в който начетено, интелигентно и красиво момиче като Никол Станкулова бива изоставяна от мъж. Бившето й гадже Ангел, популярен като малкия Градус, напусна Никол преди няколко години. Заради факта, че е твърде привързана към родителите си и не преви нищо без знанието на мама и татко.

[caption id="attachment_4219" align="alignright" width="300"]Никол Станкулова е отчаяна след раздялата си с Александър и плаче много Никол Станкулова е отчаяна след раздялата си с Александър и плаче много[/caption]

"Сега по същата причина се раздели с нея и Александър. Никол Станкулова е прекрасна млада жена, но за връзка е страшно сложна. Характерът й е толкова чепат и особен, че едва ли скоро ще се намери мъж, който да я изтърпи повече от няколко месеца. А освен това не е нормално да не иска да се пусне от полата на майка си. Разбира се, че Александър ще я изостави", разказват дружки на хубавата Никол Станкулова от телевизията.

По думите им, синоптичката е съкрушена, защото била лудо влюбена в Александър. Осъзнала го обаче чак сега, след като го изгубила и това я карало да плаче като малко дете всяка вечер. Дали накрая, след толкова сълзи, Никол Станкулова най-сетне ще реши да порасне и да промени живота си и дали отново има шансове да се събере с Александър, все още не е ясно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.