Никол съкруши Григор Димитров: Късно е вече за деца! (Всичко за драмата на двойката)

https://goreshto.net/novini/nikol-sakrushi-grigor-dimitrov-kasno-e-veche-za-deca-vsichko-za-dramata-na-dvoykata/49910 Goreshto.net
Никол съкруши Григор Димитров: Късно е вече за деца! (Всичко за драмата на двойката)

Григор Димитров няма да получи от Никол Шерцингер най-ценното!

Певицата Никол Шерцингер няма да дари Григор Димитров с най-ценния дар на своята любов - дете. Двойката ще се ожени след няколко месеца, но явно ще живее без наследници. Оказва се, че поп дивата досега няма деца не защото е чакала подходящия мъж или момент в живота си, а защото не е искала да има. Мулатката не харесвала децата като цяло и избягвала компанията им. Никол считала малчуганите за бреме, което е излишно човек да си го причинява. Тя не изпитвала никакви майчински чувства, дори когато гледала как малки палавници си играят навън. Освен това певицата наскоро закова 39 г., което изглежда доста за една жена да става майка за първи път. Това обаче не я притеснявало, защото тя така или иначе не искала да изпълнява никога тази роля в живота си. Проблемът обаче идва от факта, че Григор Димитров е все още само на 26 г. и надали ще се примири да не стане никога баща. Ако ще се жени за Шерцингер, именно такъв живот го чака. "Късно е за деца, няма смисъл. Сега гледам към други неща в живота си." - казва Никол, цитирана от някои американски списания. Всъщност тя отдавна намеква, че не иска да бъде майка, но никой не взимаше тези думи насериозно. Преди около година тя каза в пресата, че не мисли за деца, защото има други приоритети в момента. Явно позицията й не се е променила и тя гледа само към кариерата си. Нещо, което продължава вече 15 години. "Най-важното в живота на Никол Шерцингер винаги е било да бъде певица. Тя живее за това и то й стига изцяло." - пишат зад Океана. Григор Димитров обаче има много време пред себе си и се говори, че не е приел добре решението на любимата си да нямат наследници. Дали ще направи тази саможертва за нея или ще потърси щастието другаде, предстои да разберем.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.