Николета Лозанова разкри тайна във Facebook

https://goreshto.net/novini/nikoleta-lozanova-razkri-tayna-vav-facebook/49224 Goreshto.net
Николета Лозанова разкри тайна във Facebook

Николета Лозанова сподели своя фаворит в поп-фолка

Като всеки почитател на поп-фолк музиката, и Николета Лозанова си има своя фаворит. Оказва се, че това е Преслава. Ники разкри това във Facebook, когато вчера публикува песента "Кажи здравей" на Преси, видя Goreshto.net. Над нея бившата плеймейтка написа в анонса към публикацията си, че това е номер едно. По всяка вероятност тя има предвид изпълнителката, а не точно хита.

[caption id="attachment_3404" align="alignright" width="300"]Lozanova Николета Лозанова разтърси Facebook със симпатиите си към Преслава[/caption]

Досега Николета Лозанова не бе посочвала своята номер едно сред фолк дивите. За близки отношения с Преслава няма някакви конкретни данни. Явно просто водещата на "Поверително от NL" е фен на Преслава, в което няма нищо лошо. Отдавна се знае, че тя и мъжът й Валери Божинов си падат по чалгата. Многократно са посещавали подобни нощни заведения, а сега на Ники й се превърна и в професионален ангажимент.

Скоро ще бъдат връчени наградите на ТВ Планета. Преслава отново участва в номинациите и ще се бори за Певица на годината. Най-вероятно Николета Лозанова също ще присъства на тази церемония и целия концерт, тъй като папараците й трябва да си намерят материал за следващото предаване.

Ето я песента, която подтикна Николета Лозанова да издаде симпатиите си в поп-фолка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.