Николета отново отврати с високото си самочувствие

https://goreshto.net/novini/nikoleta-otnovo-otvrati-s-visokoto-si-samochuvstvie/49284 Goreshto.net
Николета отново отврати с високото си самочувствие

Николета Лозанова се показа отново с доста голямо самочувствие, но защо ли?!

Самочувствието на Николета Лозанова започва да лази по нервите на обикновения телевизионен зрител. Днес пред Мартин Карбовски красавицата разкри, че има много по-голяма амбиция от постигнатото дотук и тепърва сме щели да видим чудеса от нея, видя Goreshto.net.

Николета отврати със самочувствието си, защото тя демонстрира непрестанно, че е нещо повече от външност. Едва ли някой обаче разбива с какво е обаче? Ни Ло нито има образованието да води самостоятелно тв предаване, нито и способностите. Тя е категорична, че вече умее да води перфектно интервюта, но ние така и не го виждаме.

NikoletaaПо въпроса с Алисия, Николета Лозанова направи така, че да се разбере за ненавистта й към Алисия. Според нея, певицата си правила рейтинг чрез скандалите с Божинов и драмите между тримата. Интересно обаче кога Ники най-после ще се засрами от постъпката си?! Тя разби едно вече формирано семейство между Валери, Алисия и техния син. Николета така и не показа, че се чувства виновна, а напротив.

Все пак Лозанова похвали своя екип и не си приписа заслугите за предаването "Поверително от NL". Тя опита да изкара новия телевизионен проект по TV7 като много успешен, но обществена тайна е, че това предаване не може да бие даже залязващото "Горещо".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.