Николета с трогателно послание към Черната Златка

https://goreshto.net/novini/nikoleta-s-trogatelno-poslanie-kam-chernata-zlatka/49390 Goreshto.net
Николета с трогателно послание към Черната Златка

Николета Лозанова не пропусна да трогне Facebook за пореден път, този път с послание към бившата си колежка Черната Златка

Голямата вест за бременността на Черната Златка не бе подмината от красивата Николета Лозанова, която поздрави плеймейтката във Facebook, видя Goreshto.net. Ники написа, че много се радва за Злати и дори й напомня за трепетите, които самата тя е изпитала по време на своята бременност с Никол.

"Честито, Злати, ти заслужаваш и си напълно достойна да бъдеш сред нас - красивите и грижовни мамчета! Добре дошла в нашия отбор! С какичка Никол чакаме мъничкия сладур! Целувки!" - са думите на Николета в социалната мрежа.

[caption id="attachment_4755" align="aligncenter" width="300"]Николета Лозанова трогна до небето Черната Златка по случай нейната бременност Николета Лозанова трогна до небето Черната Златка по случай нейната бременност[/caption]

Златка Димитрова веднага благодари на Ники за хубавите думи и сподели под поста й, че се чувства поласкана и трогната от това, което е видяла в профила на Лозанова. Злати чака своята първа рожба, която ще бъде мъжка. Бащата е приятелят й Миро, който в момента е в развод. Той също сподели наскоро, че е безкрайно щастлив и чака с нетърпение да види малкото си синче.

Goreshto.net се присъединява към думите на Николета Лозанова, защото действително да имаш дете е най-големият дар от Бога. Честито!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.