Николета се разплака! Вижте годежния пръстен на Алисия! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/nikoleta-se-razplaka-vizhte-godezhniya-prasten-na-alisiya-snimki-2/49500 Goreshto.net
Николета се разплака! Вижте годежния пръстен на Алисия! (СНИМКИ)

Свърши се! Николета Лозанова е категорично размазана от Алисия!

Умните хора винаги са твърдели, че отмъщението е десерт, който обаче се сервира студен. Много правилно! Търпение му е майката и който го има, накрая има всичко. Точно това доказа и трънът в очите на Николета Лозанова - Алисия, която изигра картите си перфектно.

Години наред Алисия търпеше подигравките и униженията на Николета Лозанова, която избълва стотици бълвочи във Фейсбук. А откакто тръгна предаването й "Поверително от NL", не минава почти епизод, в която да не жегне Алисия за щяло или нещяло.

[caption id="attachment_5585" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия сервира невероятното си отмъщение на Николета[/caption]

Е, свърши се! По-скоро свърши унижението за Алисия, за да започне ада за Николета Лозанова. Със сигурност жената на Валери Божинов се е разплакала от яд, когато е видяла съперницата си Алисия да мери годежни пръстени в известен столичен бижутериен магазин.

Със сигурност може да твърдим, че Алисия има вкус, както сами ще се убедите от снимките. Да, Алисия и Ники Михайлов най-накрая са решили да сключат брак и да наврат в миша дупка надутите изкуствени кукли като Николета Лозанова.

[caption id="attachment_5587" align="aligncenter" width="300"] Алисия в магазина за бижута[/caption]

Вчера унижение от Иван Ласкин, днес злоба заради щастието на Алисия - на Николета Лозанова май доста й се събра, коментират фенове на Алисия. В страницата на певицата във Фейсбук заваляха поздрави и пожелания от стотици фенове, щастливи за любимците си Алисия и Ники Михайлов, пише Хотарена.нет.

[caption id="attachment_5588" align="aligncenter" width="300"]Един от тези пръстени стана годежният на Алисия - изборът бе труден! Един от тези пръстени стана годежният на Алисия - изборът бе труден![/caption]

Вероятно съвсем скоро ще разберем и кога ще бъде датата на сватбата, при положение, че годежният пръстен е вече налице. Да видим сега какво ще излъчва Николета Лозанова в следващото с предаване и дали няма да й поставят заместничка, заради неистовото заекване, което може да я обземе?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.