НОКАУТ: Албена Вулева разкри измамата на Вип Брадър! (съобщи кой излиза в понеделник и кой печели шоуто - СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/nokaut-albena-vuleva-razkri-izmamata-na-vip-bradar-saobshti-koy-izliza-v-ponedelnik-i-koy-pecheli-shouto-snimki-2/50055 Goreshto.net
НОКАУТ: Албена Вулева разкри измамата на Вип Брадър! (съобщи кой излиза в понеделник и кой печели шоуто - СНИМКИ)

Албена Вулева направо закла Вип Брадър и продуцентите му!

Устатата Албена Вулева не си поплюва. Острият й език неведнъж е разплаквал едни, а други е пращал на антидепресанти. В случая тези, които треперят, са продуцентите на Вип Брадър 2017. Защото не друг, а отново Албена Вулева, разкри измамната им схема в шоуто. Русата фурия каза на глас това, което всички шушукат. А именно, че форматът е нагласен и всичко, което гледаме, е предварително скалъпен сценарий. От първата до последната буква в него. Снощи, по време на поредните за сезона номинации, които протекоха на живо и очи в очи, Албена Вулева застреля всички в мрежата. Като съобщи кой ще напусне Къщата на Вип Брадър в понеделник. "Цуни напуска, заминава си другата седмица", обяви Албена Вулева. Думите й нямаше да прозвучат сензационно и скандално, ако... не ги бе написала цели два часа преди номинациите изобщо да започнат.

Пита се откъде водещата на "Скандално жълто" изобщо е знаела, че Цветелин Маринов - Цуни ще бъде сред номинираните. Както разбрахме впоследствие, шеф Петров и Мегз са другите двама, които ще се борят за оставането си в шоуто.

"Цуни ще си тръгне в понеделник. Наистина излиза", повече от категорична е Вулева. А малко след това хвърли и другата бомба. С информацията кой ще бъде големият победител във Вип Брадър 2017. Противно на предположенията, че Тото от СкандаУ или Даниел Петканов ще се окичат с приза любима звезда на България, Албена знае друго. "Богданска ще печели, хъ хъ. Тя ще бъде. Алекс печели!", съобщи в мрежата недолюбваната заради директността си от мнозина Албена Вулева. А на коментара на непозната дама, че може би не само този сезон е нагласен, но и всички предишни са били предварително уговорени, блондинката натърти: "Естествено, че е нагласено!". Предвид факта, че самата Вулева беше част от Къщата на Големия брат, можем да сме сигурни, че разполага с доста голяма вътрешна информация. От кухнята, както се казва. Затова не ни остава друго, освен да изчакаме и да видим дали "пророчеството" й ще се сбъдне. Дали Цуни ще излезе в понеделник и Алекс Богданска ли ще спечели формата. Ако стане така обаче, то заключенията за "истинността" на предаването ги оставяме на вас. А сега четете всичко с очите си тук: Алекс Богданска

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.