Нора Недкова пияна като прасе, Ицо Сираков я натиска!

https://goreshto.net/novini/nora-nedkova-piyana-kato-prase-ico-sirakov-ya-natiska/50409 Goreshto.net
Нора Недкова пияна като прасе, Ицо Сираков я натиска!

Нора Недкова май ще си затвърди сама определенията на Валентин Кулагин!

Настоящата Мис Плеймейт 2017 - Нора Надкова се очертава като най-скандалната в историята на конкурса до ден днешен. Дребната перхидролка, която гримьорът Валентин Кулагин неведнъж нарече "пигмей", "маймуна" и какво ли още не, този път удари дъното. В "Черешката на тортата" преди време видяхме как Норчето с лекота обръща чашките. При това пред телевизионните камери. Само можем да си представим обаче каква е била гледката на Слънчака преди дни, по време на откриването на сезона в Bedroom.

"Услужливи" източници се постараха да ни разяснят картинката и да не ни оставят да гадаем. Пред сайта ХотАрена.Нет те разкриха потресаващи неща, които са върхът на падението за Недкова.

Оказа се, че Нора Недкова се е появила на събитието в компанията на няколко свои дружки. И успяла да се налочи като прасе още рано-рано. След това просто не било за коментиране. Очевидецът разказа как Нора е залитала на всички страни като пияна вишна. Олюлявала се така, че на няколко пъти е била хващана от случайни клиенти, за да не се изтърси на пода като презряла круша. "Толкова беше зле тая, че направо да ти се доповръща да я гледаш. Млада жена, наконтена и гримирана като за виенски бал, а се държи като пияна краварка на селския мегдан. Че и по-зле дори, защото онези хора поне бачкат яко. Не знаем дали е взимала и друго, освен алкохола, но гледката беше страшна", разкрива източникът. Не след дълго Норчето зарязала дружките си и се присламчила към култовия сваляч Христо Сираков. Кой ако не Ицо Стоте манекенки ще бъде първа пушка на подобен род мероприятие?!... И, разбира се, той "уважил" Нора Недкова по всички правила и закони. Източникът разказва как едва не си върнал храната като видял как Ицо Сираков опипва щателно порканата Недкова и то пред очите на всички. Стигнало се дотам, че дори си пъхнал ръката в... гащите й, макар и през дрехата. След дългото натискане и откровено потресаващи сценки, Нора Недкова и Сираков си тръгнали заедно и се отправили към апартамента му в хотел Dune. Какво се е вихрило там и как точно се е облажил старият коцкар, само стените на стаята могат да ни разкажат... Нора Недкова https://www.facebook.com/nora.nedkova/videos/10210037010316571/

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.