Нормални ли са: Емилия и Жорж Башур се женят ДНЕС! (няма и 2 месеца от загубата на Феди - виж тук)

https://goreshto.net/novini/normalni-li-sa-emiliya-i-zhorzh-bashur-se-zhenyat-dnes-nyama-i-2-meseca-ot-zagubata-na-fedi-vizh-tuk/50469 Goreshto.net
Нормални ли са: Емилия и Жорж Башур се женят ДНЕС! (няма и 2 месеца от загубата на Феди - виж тук)

Емилия и Жорж Башур сключват брак днес, всички са в шок!

Истинска бомба взриви обществеността днес, когато стана ясно, че Емилия и Жорж Башур ще се женят. Но не по принцип и като идея, а днес, точно днес. Това съобщиха извънредно близки до тях източници пред агенция ПИК. В новината няма лъжа и измама. Емилия и Жорж Башур ще сключат граждански брак следобед. А на щастието им ще се радват само най-близките за тях хора. Знаем, че милионерът предложи брак на чалгаджийката още преди месеци. Впоследствие обаче радостта им беше помрачена от загубата на 19-годишния Феди Башур. Синът на Жорж Башур загина в адска катастрофа на АМ "Тракия", докато управляваше джипа на певицата. Именно смъртта на младия Феди, от която не са изминали и два месеца, хвърли в шок обществеността. Форумите в нета преливат от коментари на възмутени българи, които обвиняват Емилия и Башур в безчовечност. "Страх от Бога нямат ли тези хора, бе?! Това е кощунство! Но онзи отгоре гледа и не забравя. Ще им го върне тъпкано някой ден и при това напълно заслужено. Месец и половина след смъртта на момчето, тези ще се вихрят в любовна романтика. Изродска работа! А роднините на Башур дали ще хапнат и пийнат на веселбата", гневят се потребители в мрежата. Повечето от тях изливат възмущението си върху Емилия, която успяла да прикотка бизнесмена и да му изпие съвсем акъла. Но не са малко и тези, които са убедени, че Башур е по-големият виновник. "Какъв й е Феди на Емилия - никакъв. Нека да бъдем честни. Този, който трябва да спази траура за починалото си дете, е само и единствено Башур. А той се е ухилил като невменяем и сватба ще вдига. Все сме чували за безумия, но като това нийде няма", не спират да нареждат потребителите в мрежата. Тепърва ще следим развитието на нещата днес и ще ви информираме за самата венчавка. Очакват се и снимки на младоженците, както и имената на гостите, поканени на неочакваната и доста скандална сватба.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.