Нови разкрития за заплахата от коронавирус у нас! (пълни подробности)

https://goreshto.net/novini/novi-razkritiya-za-zaplahata-ot-koronavirus-u-nas-palni-podrobnosti/51136 Goreshto.net
Нови разкрития за заплахата от коронавирус у нас! (пълни подробности)

Последни разкрития за заплахата от коронавирус и как да се предпазваме!

Последните разкрития покрай ужасяващия коронавирус и съвети как да го различим и да се предпазваме, бяха разпространени и от известни лица в мрежата днес. Четете внимателно и запомнете: "Ако имате хрема и храчки, когато имате настинка, не можете да бъдете новия тип коронавирусна пневмония, тъй като коронавирусната пневмония е суха кашлица без хрема. Това е най-лесният начин за идентификация. Този път вирус не е устойчив на топлина и ще бъде убит при температура 26-27 градуса. Затова пийте повече гореща вода. Можете да кажете на приятелите и близките си да пият повече гореща вода, за да я предотвратят. Отидете на слънце. Доскоро беше студено и пиенето на топла вода също е много удобно. Не е лекарство, но все пак е полезно за тялото. Пиенето на топла вода е ефективно за всички вируси. Опитайте се да не пиете ледена или много студена вода, моля не забравяйте това!

Съвети на лекаря за коронавирус:

1) Той е с доста големи размери (клетката е с диаметър около 400-500nm), така че всяка нормална маска (не само маската с № 95) трябва да може да я филтрира. Въпреки това, когато някой, който е заразен, киха пред вас, ще отнеме 3 метра (около 10 фута), преди да падне на земята и вече да не може да лети. 2) Когато вирусът падне върху металната повърхност, той ще живее поне 12 часа. Така че не забравяйте, ако влезете в контакт с някаква метална повърхност, измийте добре ръцете си със сапун. 3) Вирусът може да остане активен върху тъканта в продължение на 6 до 12 часа. Нормалният перилен препарат трябва да убие вируса. 4) За зимно облекло, което не изисква ежедневно пране, можете да го поставите на слънце, за да убиете вируса.

Информация за симптомите на пневмония, причинена от Коронавирус:

1) Първо ще зарази гърлото, след това гърлото ще има усещането за сухо възпалено гърло, което ще продължи 3 до 4 дни. 2) Тогава вирусът ще се слее в носната течност и ще капне в трахеята и ще влезе в белите дробове, причинявайки пневмония. Този процес ще отнеме от 5 до 6 дни. 3) С пневмония идват висока температура и затруднено дишане. Запушването на носа не е като нормалното задръстване. Ще почувствате, че се давите във водата. Важно е незабавно да потърсите лекарска помощ, ако имате това усещане.

Относно ПРЕВЕНЦИЯТА:

1) Най-често срещаният начин да се заразите е да докосвате нещата публично, така че трябва често да миете ръцете си. Вирусът може да живее на ръцете ви само 5-10 минути, но много неща могат да се случат за тези 5-10 минути (можете да разтриете очите си или да разтъркате носа си несъзнателно). Така че се постарайте максимално да избягвайте да докосвате лигавиците – устни, нос и очи. 2) Освен че често миете ръцете си, можете да правите гаргара с препоръчан от вашият лекар дезифектант или антисептик, за да премахнете или сведете до минимум микробите, докато те все още са в гърлото (преди да са тръгнали надолу към белите дробове). Бъдете много внимателни и пийте много вода, най-вече много топла или направо гореща)", сподели информацията шоуменът  Иво Танев. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.