Новият хит на лятото: Така сваляме 5 килограма за 1 седмица!

https://goreshto.net/novini/noviyat-hit-na-lyatoto-taka-svalyame-5-kilograma-za-1-sedmica/49497 Goreshto.net
Новият хит на лятото: Така сваляме 5 килограма за 1 седмица!

Диетата е наистина ефикасна, а и полезна - превърна се в хит преди морето!

Лятото дойде, а с него и тревогите на мнозина от нас. Защото наближава мечтаната почивка на море, но огледалото упорито продължава да ни показва колко зле изглеждаме по бански. Позната ситуация, нали?! Вместо да чупим огледалото обаче, по-добре да се осъзнаем и да сторим така, че след по-малко от месец да изглеждаме коренно различно в същите тези бански костюми.

[caption id="attachment_5564" align="alignright" width="300"]диета Искаме да сме красиви на плажа?! Ами тогава ще понесем 1 седмица жертви с диетата, заради гарантирания резултат[/caption]

Това е напълно възможно с диетата, превърнала се в хит за лятото. Тя е страшно ефикасна, а и полезна и се нарича простичко "Бобова диета". С нея гарантирано отслабваме с цели 5 килограма за 1 седмица, като освен всичко друго тя снабдява тялото ни с протеини и витамини, а спомага и за перисталтиката на червата.

Единственото й неудобство е отделянето на по-голямо количество газове в червата, които са доста притеснителни ако ни се наложи да сме на работа или в голяма компания навън. Но всеки би могъл да отдели една седмица за изпълнението й и да постои повече у дома в името на целта си - сваляне на досадните 5 килограма.

[caption id="attachment_5565" align="aligncenter" width="300"]Ето примерно меню от диетата за седем дни Ето примерно меню от диетата за седем дни[/caption]

Всичко, което можем да консумираме при тази диета, се състои основно от бобови култури, но към тях са позволени и кисело мляко, нискомаслено сирене, извара, ябълки, сухари или препечени филийки, неподсладени чай или кафе.

[caption id="attachment_5566" align="aligncenter" width="300"]Ефикасно и полезно, какво повече да искаме?! Ефикасно и полезно, какво повече да искаме?![/caption]

Специалисти диетолози и най-вече хора, изпитали въпросната диета на свой гръб гарантират, че тя наистина е страшно ефикасна и след приключването й човек видимо се наслаждава на резултатите от нея.

[caption id="attachment_5567" align="aligncenter" width="300"]Бобовата диета е помогнала на мнозина. Да опитаме и ние! Бобовата диета е помогнала на мнозина. Да опитаме и ние![/caption]

Вярно е, че всекидневно ни заливат с всевъзможни диети и хранителни режими за отслабване. И това е добре, тъй като всеки ще набележи най-добрия за себе си. Защо да не опитаме и с "Бобовата диета"?! Може пък точно тя да се окаже удачната за много от нас, особено преди плажа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.