Няма равен: Коментарът на Иван Ласкин взриви повече от старта на Вип Брадър! (виж какво се изля от устата му по темата)

https://goreshto.net/novini/nyama-raven-komentarat-na-ivan-laskin-vzrivi-poveche-ot-starta-na-vip-bradar-vizh-kakvo-se-izlya-ot-ustata-mu-po-temata/49997 Goreshto.net
Няма равен: Коментарът на Иван Ласкин взриви повече от старта на Вип Брадър! (виж какво се изля от устата му по темата)

Иван Ласкин за пореден път показа, че хич не му дреме!

Половинката на Алекс Сърчаджиева - Иван Ласкин напусна "Фермата" още в първите си дни от престоя в риалити формата. Причината за това, както се изтъкна, е влошеното му здравословно състояние. Вместо да се лекува обаче (това ни кара да се надяваме, че всичко с него е ОК), той избухна с взривяващ коментар в мрежата. Иван Ласкин изля мислите си относно току-що стартиралия нов сезон на Вип Брадър 2017. И отново показа, че хич не му дреме на шапката какво се очаква от него. Говори това, което му е на сърце. Както и предполагахме, настоящите съквартиранти или поне 99% от тях изобщо не представляват интерес за актьора. От цялото шоу той видя само едно истинско и прекрасно нещо. И това е... ама, разбира се - любимата му Алекс Сърчаджиева. Именно към нея той насочи цялата си положителна енергия и обич снощи, докато така наречените випове пъплеха към Къщата на Големия брат в Нови хан. "Знам каква е усмивката тази вечер, красавице. Знам, че си най-добрата и всички други зъбати присъствия на екран (които непрекъснато ми напомнят за паве болно от грип)...са просто едни тъпи бангии, които с гротескно манифестиране през трибуните на моите подигравки се оказват оприличени на чара на отдавна изсъхнала муха! Ти смазваш всички, Красавице. На добър час...Ти си единствената водеща и изобщо водещ в БГ ефира, който при изключено ауто-кю се развеселяваш, а не гледаш като стреснато-пръднал хомяк в своята дупка. Както правят 99 процента от останалите водещи! Ти си най-добрата! Поздрави на Ники Кънчев и на екипа! Другите въобще не ме интересуват! Обичам те! Ти грееш! Обичам те! И съм ги стотвил σαγανάκι!", написа Иван Ласкин. Смело можем да заявим, че лайковете и коментарите на възхитени потребители в мрежата под статуса му бяха повече от тези на страницата на самия Вип Брадър. Очакваме поредния залп на Ласкин и първите му реакции относно хайлайф групичката, събрала се за два месеца в най-известната къща у нас.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.