Няма равна! Вижте как Анджелина Джоли рискува живота си!

https://goreshto.net/novini/nyama-ravna-vizhte-kak-andzhelina-dzholi-riskuva-zhivota-si/49227 Goreshto.net
Няма равна! Вижте как Анджелина Джоли рискува живота си!

Анджелина Джоли отново демонстрира състрадателност към хора в нужда

Голямата актриса Анджелина Джоли посети Ливан, съобщава в. "Стандарт". Там хубавицата се е срещнала със сирийски бежанци. Най-интересното обаче е, че Анджи се е държала с тях изключително сърдечно и е демонстрирала близост. Хубавицата се е здрависвала с бежанците, без изобщо да се притеснява, даже някои от тях ги е прегърнала и говорила с хората, поне с които е възможно заради езиковата бариера.

[caption id="attachment_3443" align="alignright" width="300"]Анджелина Джли рискува собствения си живот насред Ливан Анджелина Джли рискува собствения си живот насред Ливан[/caption]

Чуждестранните медии обаче съобщават, че постъпката на Анджелина Джоли е била крайно необмислена. По принцип до звезди от такъв ранг не се разрешава поведение като равен с равен и се държи дистанция с обикновените хора. Джоли обаче не го сторила. Нещо повече. Охранителите й постоянно й напомняли да внимава и не искали да й разрешават да докосва бежанците, но актрисата въобще не ги слушала по време на цялата експедиция. Така тя поставила в риск собствения си живот я името на каузата, разказват доверени до красавицата хора.

Goreshto.net припомня, че Анджелина Джоли сама избра тази кауза със сирийските бежанци. Тя е посланик в ООН с надеждата да промени света. От доста време актрисата се занимава с благотворителна дейност и подкрепя различни каузи в полза на мира по света.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.