Нямал чувства ли: Дълго ще се говори за това, което направи Тото с Мегз! (рапърът не издържа)

https://goreshto.net/novini/nyamal-chuvstva-li-dalgo-shte-se-govori-za-tova-koeto-napravi-toto-s-megz-raparat-ne-izdarzha/50046 Goreshto.net
Нямал чувства ли: Дълго ще се говори за това, което направи Тото с Мегз! (рапърът не издържа)

Тото от СкандаУ май искаше сам себе си да убеди, че няма чувства към Мегз!

Отношенията между Мегз и Тото от СкандаУ се превърнаха в основна сюжетна линия във Вип Брадър 2017. Дори скандалите на устатия шеф Петров остават на заден план. Изместени от пожара, който се разгоря между рапъра и дизайнерката. Една тайна излезе наяве и шокира всички, а след нея нищо вече няма да бъде същото. Не и за Тото и "сериозната" му връзка с гаджето Яна Червенкова. Всъщност причината истината да излезе наяве е в самия Йонислав Йотов, който успя да оплеска нещата. Така, както само един мъж може да го направи. След изцепката на Тото от СкандаУ, че никога не е флиртувал с Миглена Каканашева, но е усещал свалки от нейна страна, Мегз не е на себе си. На дизайнерката й падна пердето и лично разкри какви ги е вършил Тото с нея. При това не само веднъж, а дни наред.

"Не мога да разбера защо каза тези неща в ефир. Защо отрече и каза, че не е имало флирт от негова страна, след като беше точно обратното. Знаете ли какво означава онзи знак, който ми правеше на ръката - когато движеше пръста си по дланта ми?! Каза ми, че посланието е "искам да спя с теб, да бъдем интимни", разкри Миглена Каканашева.

Тотално объркана от разминаването в поведението и думите на Тото от СкандаУ, Мегз призна, че рапърът постоянно търси компанията й. И не само за "приятелски" приказки. Йонислав не спирал да я гледа "многозначително" в очите и да я докосва по тялото във всеки удобен момент. "Какво е това ако не намек, че една жена ти харесва?! Да, аз също мога да кажа, че изпитвам нещо към него. Определено го харесвам. Не знам. Досега не съм мислила за по-интимни неща, защото сме в Къщата на Вип Брадър. Но не бих се зарекла, че между нас няма да се случи нищо", прояви откровеност Мегз. Любопитно е как ще реагира приятелката на Тото като научи всичко това. И като чуе с ушите си как доста от съквартирантите са убедени, че Тото зверски се опитва да избяга от себе си. Защото сам си дава сметка, че е привлечен от Каканашева и то много повече от приятелски. В следващите епизоди ще видим как ще се развият нещата помежду им и дали наистина двамата няма да затвърдят мотото на сезона "Любовта е...".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.