"Обезглавиха" ново предаване в Би Ти Ви

https://goreshto.net/novini/obezglaviha-novo-predavane-v-bi-ti-vi/49206 Goreshto.net
"Обезглавиха" ново предаване в Би Ти Ви

Сътресенията в Би Ти Ви нямат край

Предаването "Модерно" вече няма да се излъчва в ефира на Би Ти Ви. Водещата Радост Драганова и целият й екип са били скандално свалени от ефира на телевизията, съобщава "Всеки ден". Те са се готвили за новото издание на "Модерно", когато Драганова е получила телефонно обаждане, в което й е била съобщена ужасната за нея вест.

Най-лошото за Радост и всички в екипа е, че Би Ти Ви не им гарантира оставането в телевизията. Било им е подсказано да готвят ново предаване за май месец, но гаранции за действителното му пускане в ефир няма, разбра Goreshto.net. Затова се очаква Радост Драганова сама да напусне до седмици и да потърси по-сигурно поле на изява.

[caption id="attachment_3233" align="alignright" width="300"]Moderno "Модерно" е аут от Би Ти Ви, Радост Драганова на кръстопът[/caption]

Основният аргумент за свалянето на "Модерно" е свързан с пари. Новите шефове в Би Ти Ви не били никак доволни от разходите по предаването, които са доста, тъй като са свързани с мода. Освен това, рейтингът на "Модерно" не вървял особено добре, тъй като не обирал по-възрастната аудитория, която се превърна в основната телевизионна такава след широкото навлизане на интернет в България.

Това е поредният трус в Би Ти Ви. Наскоро се появиха слухове, че повечето от журналистите в медията са недоволни от понижаването на заплатите, доказателство за което са все повечето напускащи тв водещи в посока Нова телевизия. Явно БТВ трябва да вземе някакви мерки, защото вече изгуби емблематични свои фигури Ани Салич и Росен Петров.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.