Обрат: Ето я истината за отпадането на Бориса от "Къртицата"

https://goreshto.net/novini/obrat-eto-ya-istinata-za-otpadaneto-na-borisa-ot-karticata/49385 Goreshto.net
Обрат: Ето я истината за отпадането на Бориса от "Къртицата"

Емил Каменов нокаутира Бориса Тютюнджиева и насочи всички погледи за Къртицата към себе си

Невероятно, но е истина! Най-слабият в мисиите победи на теста и е на финал. Емил Каменов надделя над Бориса Тютюнджиева и ще спори за голямата награда другата седмица, видя Goreshto.net. Победата на Емо обаче преобърна цялото шоу и го насочи към едно друго русло.

Досега Емил Каменов се представяше отвратително на 75% от мисиите и си спечели титлата Най-слаб играч на "Къртицата". След като победи Бориса на теста обаче, вече става твърде вероятно именно той да е Къртицата и всичките му провали да са били чисто и просто саботаж на мисиите.

[caption id="attachment_4717" align="alignright" width="300"]Tiutiundjieva Бориса отпадна от Къртицата?[/caption]

Във Facebook в момента коментарите на зрителите са насочени именно към това, че Емил Каменов всъщност е Къртицата. Аргументите на феновете са свързани със становишето, че няма как толкова слаб играч във всичко дотук да победи един от най-добрите такива, в лицето на Бориса, ако не е Къртицата.

Именно заради това загубата на Бориса Тютюнджиева изглежда съвсем логична и чак сега става ясно, че през цялото време Емил Каменов ни е лъгал, много умело при това. Сега той е в Изолатора, но след като се появи при останалите, най-вероятно и на тях вече ще им се изясни, че Емил Каменов се оказа изпечен актьор.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.