Обрат в конкурса на Слави шокира Крисия Тодорова /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/obrat-v-konkursa-na-slavi-shokira-krisiya-todorova-video/49197 Goreshto.net
Обрат в конкурса на Слави шокира Крисия Тодорова /ВИДЕО/

Крисия Тодорова губи част от подкрепата си

От снощи започна обрат в подкрепата за Крисия Тодорова, научи Goreshto.net. Много от зрителите на "Шоуто на Слави" са останали крайно неудовлетворени и разочаровани от изпълнението на детето-чудо. Във форумите и в цялото интернет пространство се забелязват доста негативни коментари относно начина, по който малката сладурана от Разград изпя "Ветрове" на примата Лили Иванова.

Дори част от феновете на Крисия Тодорова негодуват в страницата на момичето във Фейсбук. "Великолепно изпълнение? Да не сте седнали на ушите си" е сред най-злобните думи по адрес на Крисия, които са написани в отговор на посланието на администратора на страницата.

[caption id="attachment_3160" align="alignright" width="300"]Krisia Мнозина снеха ръце от Крисия Тодорова след изпълнението й на "Ветрове"[/caption]

Доста от почитателите на Крисия Тодорова коментират в мрежата, че Гергана Тодорова и Симона Иванова са се представили доста по-добре. Това идва като шок за Криси и семейството й, тъй като тези коментари идват от хора, които са привърженици на Фейсбук страницата на 9-годишната разградска принцеса. Има огромна вероятност авторите на негативните коментари да станат почитатели на някое от другите деца. Всъщност повечето са възхитени най-вече от Гергана и като нищо тяхната подкрепа би преминала към 10-годишния талант от Стара Загора.

Така всъщност стигаме до извода, че феновете на Крисия Тодорова не са чак 117 хиляди, колкото отброява Фейсбук. Все пак едва ли истински почитател може да напише коментар като горния, смята Goreshto.net. Наистина не им прави чест на тези хора, тъй като до вчера хвалеха детето. Това не е градивна критика, тъй като повечето коментари са изложени с известна доза злоба, примесена с простащина. И накрая - не бива да забравяме, че Лили Иванова се изпълнява изключително трудно. И най-великата песен на английски език е по-лесна от хит на примата на българската музика.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.