Обрат: Виктор Николаев изживява тежка семейна драма! (животът му се преобърна за дни - подробности + снимки)

https://goreshto.net/novini/obrat-viktor-nikolaev-izzhivyava-tezhka-semeyna-drama-zhivotat-mu-se-preobarna-za-dni-podrobnosti-snimki/49808 Goreshto.net
Обрат: Виктор Николаев изживява тежка семейна драма! (животът му се преобърна за дни - подробности + снимки)

Виктор Николаев не знае на кой свят е, едва гледа вече!

Неочаквана семейна драма изживява водещият на сутрешния блок по Нова телевизия Виктор Николаев. Екранната половинка на Ани Цолова вече не знае на кой свят е, след като на главата му се струпа всичко това. Съпругата му Людмила Железова, която е дългогодишен кадър на БНР пострада при битов инцидент и счупи ръката си. Счупването започва директно от рамото, а болките са силни. Железова ходи гипсирана като ръката й е плътно прикрепена към торса. Откакто Людмила пострадала, за Виктор Николаев настъпили тежки дни. На практика денят му започва от ранни зори и приключва късно вечер. Той става за работа, когато навън още не е съмнало и тръгва към телевизията. След края на сутрешния блок обаче, вместо да се прибере и да си почине, Виктор се заема с дъщеря си Дара и с домакинството. Той води и взима малкото момиченце от училище, а през останалото време пазарува, плаща сметки, върши един куп домашни задължения. Вкъщи Виктор отново не подвива крак, а започва моментално да чисти и да готви. Това, което прави съпругата му, е само да изхвърли чат-пат една найлонова торбичка с боклуци в контейнера пред кооперацията им. Оказа се обаче, че не само счупената ръка е причината за мъките на Николаев. Негови познати разкриха, че така или иначе от години той мъкне огромните торби с покупки у дома, докато Людмила Железова го раздава яваш-яваш. "Да му се ненадяваш на това момче, което още и 40 години няма. Много хора са се чудили какъв е такъв, че угажда на по-възрастната си жена. То пък, викат, поне да беше някоя красавица. Но ей на - такъв си е Вики. Все гледа да е от полза и да помага. А странното е, че за толкова години нито веднъж не сме го чули да има любовница", цъкат с езици запознати.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.