Огромна мъка: Трагедия в живота на Краси Радков!

https://goreshto.net/novini/ogromna-maka-tragediya-v-zhivota-na-krasi-radkov/49362 Goreshto.net
Огромна мъка: Трагедия в живота на Краси Радков!

Краси Радков се усмихва и забавлява другите, докато той таи в душата си голяма болка!

Краси Радков е безспорно един от най-обичаните и смешни актьори в "Шоуто на Слави". Докато всеки понеделник той забавлява зрителите обаче, едва ли някой е подозирал, че в душата му се таи огромна и нестихваща болка.

Причината е ужасяваща - Краси Радков губи двамата си родители в един ден. Те загиват в автомобилна катастрофа, когато той е бил още ученик. Огромната трагедия оставя белег в сърцето му за цял живот, а единствения му близък човек е брат му Емил Радков, който в момента живее и работи в САЩ.

[caption id="attachment_4516" align="alignright" width="300"]Краси Радков Краси Радков преживява болка, която никога няма да затихне[/caption]

През ученическите и студентските си години Краси Радков разчита основно на Емил, който му е едновременно брат, родител и най-добър приятел. Той му помага със средства при следването и го подкрепя във всяка една ситуация. Двамата са крайно близки и се чуват почти през ден, разказват колеги на Краси Радков от "Шоуто на Слави".

Родителите на Краси Радков са били образовани и уважавани хора. Майка му е работела като лекар, а татко му е бил един от признатите адвокати във врачанския регион. От тях той е наследил начетеността си и влечението към книги и знания. Днес родителите на Краси Радков биха били изключително горди с него, коментират колеги и приятели на комика.

"Брат му Емил в началото е бил против Краси Радков да става актьор и е искал да го насочи към по-сериозна професия, но в крайна сметка приема решението му. Дори му изпраща пари от Америка по време на следването в НАТФИЗ, за да не му липсва нищо и да не се чувства самотен", разказват близки на Краси Радков.

Емил и Краси Радков стават все по-близки с годините и към днешна дата баткото на актьора е особено горд от постиженията на малкото си братче. А и има защо, тъй като Краси Радков е любимец не само на Ку-ку бенд и Слави Трифонов, но и на цяла България.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.