Огромна мръсотия: Нечуван скандал с родни звезди!

https://goreshto.net/novini/ogromna-mrasotiya-nechuvan-skandal-s-rodni-zvezdi/49303 Goreshto.net
Огромна мръсотия: Нечуван скандал с родни звезди!

Виновникът всичко да излезе наяве е рапърът Мишо Шамара!

Мегаскандал е на път да избухне и да разбуни държавата като кошер, след като рапърът Мишо Шамара разобличи публично мръсната тайна на множество от родните звезди. Оказа се, че всички, които уж напират да се изявяват в благотворителни концерти и други събития, всъщност не правят нищо благотворително.

Болшинството от рап, поп и фолк певците ни се съгласявали да участват в благотворителни концерти срещу трицифрени или дори петцифрени суми, броени им на ръка от организаторите, кълне се Мишо Шамара, който с очите си бил виждал десетки от споменатите случаи.

[caption id="attachment_4072" align="alignright" width="300"]Разкритията на Мишо Шамара предизвикаха истински скандал Разкритията на Мишо Шамара предизвикаха истински скандал[/caption]

"Омерзен съм. Срам ме е. Срам ме е от така наречените ми колеги, които се надпреварваха да плюят рапърите като мен, а се оказва, че тъпака Мишо Шамара не е взел и лев от благотворителни изяви. Докато останалите са си напълнили гушите", възмущава се Мишо Шамара и е готов да застане и пред съда ако се наложи, за да потвърди и докаже твърденията си.

"И кво се оказва в крайна сметка?! Че когато се тръшнете болни и ви трябват пари, ще ви помогнат ония "лошите момчета". А мазните и лъскави звезди и пръста си няма да помръднат за вас, ако не приберат хилядарките предварително", продължава с гнева си Мишо Шамара, под чиито пост са изредени десетки възмутени коментари на потребители, напълно съгласни с казаното от рапъра.

Остава само да се изчака Мишо Шамара да залитне към конкретиката и да заяви последните имена от нашенския хайлайф, които са поискали пари за участието си в благотворителна кампания. Тогава вече наистина ще стане интересно!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.