Огромна несправедливост! Андреа не може да повярва, че е истина!

https://goreshto.net/novini/ogromna-nespravedlivost-andrea-ne-mozhe-da-povyarva-che-e-istina/49166 Goreshto.net
Огромна несправедливост! Андреа не може да повярва, че е истина!

Андреа пренебрегната от Пайнера! Певицата заплашва с бойкот, последствията за Пайнер могат да бъдат страшни!

Шефът на Пайнер тази година е решил да се изгаври с Андреа. Блондинката не е номинирана за Певица на 2013 година. Това е доста шокираща новина както за Андреа, така и за всички почитатели на поп-фолка, защото половинката на Кубрат Пулев сътвори някои наистина големи хитове през изминалата година. Според близки на Андреа, тя била направо бясна от случващото се и дори заплашвала да бойкотира наградите на Планета.

[caption id="attachment_2911" align="alignright" width="300"]Andrea-nagradi Андреа прецакана от Пайнера[/caption]

Може би Андреа има право, защото сред номинираните за Певица на годината виждаме имена, които с нищо не са впечатлили повече от Андреа. Такива например са Джена и Емилия. Изненадващо донякъде пък 40-годишната Глория се завръща в номинациите. Голямата битка обаче се очаква да бъде между миналогодишната победителка Анелия и неините добри приятелки Преслава и Галена.

Все пак обаче Андреа имаше място сред номинираните. Тя дори се е надявала, че тази година, ще стане най-после Певица на годината, научи Goreshto.net, а се оказва, че в музикалната компания все още никой не гледа на нея сериозно. Резултатите за Пайнер могат да бъдат пагубни, защото Андреа има много почитатели из цяла България.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.