Огромна трагедия: Нана Гладуиш се срина от мъка! (ето какво изплака водещата на "Съдебен спор")

https://goreshto.net/novini/ogromna-tragediya-nana-gladuish-se-srina-ot-maka-eto-kakvo-izplaka-vodeshtata-na-sadeben-spor/50183 Goreshto.net
Огромна трагедия: Нана Гладуиш се срина от мъка! (ето какво изплака водещата на "Съдебен спор")

Нана Гладуиш не спира да води битката си с рака, но я сполетя нещо ужасно!

Любимата водеща на "Съдебен спор" Нана Гладуиш се намъчи в този живот. След като на два пъти беше диагностицирана с рак на гърдата, тя получила нов, още по-голям шок. Сякаш нещастията и бедите следват едно след друго в семейството й. Оказа се, че сестра й също е тежко болна. И също е диагностицирана с тумор. Това призна в ефир самата Нана Гладуиш, докато говореше за поредната си битка - тази около мораториума за новите лекарства, пише ПИК. "Точно на 29 май ми съобщиха, че отново имам рак. А само месец по-късно сестричката ми научи, че има онкологично заболяване, но в много по-тежък и напреднал стадий. Откриха й голяма метастаза в ретроперитенеума, както и метастаза в главата, която е три сантиметра. Беше направена мозъчна операция и си доплатихме за нея. Но този процес после трае с месеци и години. Колко още можем да плащаме след това? Колко могат да плащат хората в България?!", скочи бясна Нана Гладуиш. Водещата цитира една от пациентските организации, според която мораториумът обрича много хора на сигурна гибел. Тя ще засегне чудовищно болни от рак на млечната жлеза, ревматоиден артрит, левкемия, белодробна фиброза и редица други заболявания. Нана обясни, че самата тя работи от години на трудов договор с максималното осигуряване. Има и друг договор, където сама си плаща осигуровките. Непрекъснато обаче й се налага да си плаща за лекарствата в България, макар да се е лекувала на два пъти в чужбина. Що се отнася до болестта на Гладуиш, тя продължава да се бори и се надява да победи рака. Който след продължително лечение преди няколко години, засегна и другата й млечна жлеза. Съдбата на Нана не е никак лека. Тя губи татко си през 2007-ма година, който си отива от рак на белия дроб. А по-късно се разделя и с най-добрата си приятелка Марияна Низамова - Маня.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.