Ох, котьооо: 46-годишната Камелия тресе нета! (виж какви ги върши в спалнята дибидюс - коя ще й се мери сега, а?!)

https://goreshto.net/novini/oh-kotyooo-46-godishnata-kameliya-trese-neta-vizh-kakvi-gi-varshi-v-spalnyata-dibidyus-koya-shte-y-se-meri-sega-a/49818 Goreshto.net
Ох, котьооо: 46-годишната Камелия тресе нета! (виж какви ги върши в спалнята дибидюс - коя ще й се мери сега, а?!)

Камелия твърдо не се дава на по-младите от нея!

Поп фолк фурията Камелия изпоти нета. Не, направо го разтресе с последните си снимки. На които сладко похапва в спалнята си, но... съвсем, съвсем без дрехи. Певицата се е изтипосала в леглото дибидюс, без конец по себе си, както обича да го прави. Въпреки че е вече на 46 години тя слага в малкото си джобче почти всичките, че да не кажем и всичките си колежки. Както и повечето уж плеймейтки и моделки. "Да се подсилим", е написала Камелия над фотото, на което си хапва вкусна супичка в леглото. Очевидно е, че щастливият фотограф е дългогодишната й половинка Цветин. Който не само няма нищо против жена му да се показва пред цяла България, но и дори се гордее. Певицата вярно има нужда от подсилване, тъй като освен участията си нощем, от месеци тя работи и като ментор в шоуто "Гласът на България". Финалът на формата е в неделя, но напрежението и умората вече си казват думата. Макар че така като я гледаме, на Камелия по нищо не й личи да е изморена. В интернет пространството моментално заваляха сума ти коментари за снимките на огън момичето. Повечето от които си бяха откровено изчервяващи. "Ох, котьооо! Ако те хвана, Цветин ще има да те търси, ама няма да те намери. Ще те скъсам от... белот. Ей такава жена си търся, ама то младите вече на крави мязат", пише потребител от Търново. А младок от Варна директно й предлага брак в социалната мрежа. С такава гореща мацка като нея, нямало да я кара нито да му чисти, нито да му готви. По цял ден да се размятала дибидюс вкъщи - това му било напълно достатъчно. Е, разбира се, намериха се и такива, които остро порицаха хрумката на Камелия и бяха категорични, че подобни изцепки не й вървят на годините. Но какви години, пита се в задачата?! След като не се сещаме за нито една светска персона от нежния пол, която може да стъпи на малкия й пръст.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.