OMG!!! Тя ли е това: Виж в какво се превърна златното момиче Цвети Стоянова! (ще онемеете - МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/omg-tya-li-e-tova-vizh-v-kakvo-se-prevarna-zlatnoto-momiche-cveti-stoyanova-shte-onemeete-mnogo-snimki/50127 Goreshto.net
OMG!!! Тя ли е това: Виж в какво се превърна златното момиче Цвети Стоянова! (ще онемеете - МНОГО СНИМКИ)

Цвети Стоянова ни поднесе огромна изненада!

Измина повече от година от фаталния ден, в който Цвети Стоянова взе най-ужасяващото решение в живота си. Отказа да съществува повече и скочи от шестия етаж на блока си в столицата. За щастие обаче Бог имаше други планове за нея и й подари най-големия подарък - нови живот. След няколко операции и месеци рехабилитация, златното момиче на художествената гимнастика се съвзе. Но първоначално само физически. Психиката на Цветелина Стоянова дълго време след това беше сякаш разклатена. И тя се хвърляше през глава в една или друга промяна, за да търси себе си. Помним подстрижката й на късо каре и изрусената почти до бяло коса, с която шашна всички ни при завръщането си към нормалния живот. Основното обаче не бяха косите, а по-скоро обидата, огорчението и опитите за бунтарство от страна на Цвети Стоянова. За известен период от време тя бе зачеркнала старите си приятели, момичетата от ансамбъла и почти всичко около себе си. Реши, че ще бъде вълк единак. Воин, който може и сам да се оправя в света. И го показваше в острите си интервюта, коментари и прочие. Е, за късмет и тази фаза отмина. Днес пред нас е не само старата Цвети Стоянова, която обичахме, но и нова - подобрена версия на красавицата. Преди няколко часа тя публикува снимки с новата си визия, която буквално кърти. Виждаме една различна от всякога Цвети - с дълги и добре оформени коси, страхотен грим и най-важното уверено и спокойно излъчване. Сладураната явно е добре гледана и от гаджето си Александър Любенов, тъй като прави впечатление, че е оформила и малко бузки. Не, Цвети не е напълняла, ако някой иска да злоупотребява с подобна информация. Тя просто се е разхубавила и е разцъфнала, което само може да ни радва. Както знаем, от известно време тя се занимава с мода и предлага страхотни дънки и други аксесоари на пазара. А това, което можем да й пожелаем, е да върви само напред и нагоре. И да не се обръща назад.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.