Отличен ефект: Ирина Тенчева разкри с крема, с който бори бръчки и петна!

https://goreshto.net/novini/otlichen-efekt-irina-tencheva-razkri-s-krema-s-koyto-bori-brachki-i-petna/50859 Goreshto.net
Отличен ефект: Ирина Тенчева разкри с крема, с който бори бръчки и петна!

Ирина Тенчева разкри крема, с който бори бръчките и петната си!

Преди броени минути половинката на Иван Христов - Ирина Тенчева излезе с откровен пост в мрежата. В него обаче тя разкри нещо много важно за дамите. А именно крема, с който успява да пребори бръчките и петната по лицето си след като отдавна мина 40-така. "С годините хората се превръщаме в това, което гледаме сутрин, когато се събудим (е казал някой умен човек от Изтока някога... Ако гледаме планина, се превръщаме в планина. Ако гледаме сивота, се превръщаме в сивота. (В контекста на предстоящите общински избори тази мисъл ни дава повод за разсъждение, нали... Какво виждаме сутрин когато се събудим?) На моето събуждане и опитите ми за направям по-малко болезнен този стресиращ старт на деня мога роман да посветя. Надигам се преди 6.30. Събуждам се към 7.15 (какво и как правя до тогава... не питайте). Бонусът на ранното ставане е, че при хубаво време винаги хващам изгрева. Това ми дава усещане за поглед отвисоко над дребнотемията, които запълват деня. В почивни дни – от леглото си виждам зелените клони на стария чинар в двора ни, както и силуета на винаги различната Витоша - това ми дава покой. През лятото, виждам морето и знам, че е ваканция – това ми дава радост... Това е романтиката на утрото,но реалността по-често е, че независимо къде се будим, потънали в мисли и бързане, най-често пропускаме гледките навън... Нещото, което обаче почти винаги заглеждаме е собственото ни отражение в огледалото сутрин. Дадох си сметка, че започнах да му обръщам повече внимание с навършването на 40-те си години, когато то започна да се променя – сенки, бръчки, през лятото пигметни петна. Виждам тези неща, но не се тревожа, защото за тези проблеми съм си намерила подходящи ритуали ( аз съм фен на Виши най- вече заради ефекта върху петната). А личната ми битка с огледалото не е просто за изтриване следите на времето по мен. Борбата ми е да възпитавам постоянство и дисциплинираност за нещата, които касаят лично мен и грижата за мен. Искам тази в огледалото да не е ми е сърдита, че всичко ми е по-важно от нея, искам да ме харесва...", сподели Ирина Тенчева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.