Отмъщението на Михаела Маринова: Завистливите й съученички са в ужас, ето как отбеляза тя абитуриентската си!

https://goreshto.net/novini/otmashtenieto-na-mihaela-marinova-zavistlivite-y-sauchenichki-sa-v-uzhas-eto-kak-otbelyaza-tya-abiturientskata-si/49844 Goreshto.net
Отмъщението на Михаела Маринова: Завистливите й съученички са в ужас, ето как отбеляза тя абитуриентската си!

Михаела Маринова разби своите съученици с това, което им стори!

След като отказа да празнува абитуриентския си бал със съучениците си, Михаела Маринова намери по приятно отпразнуване на големия повод. Това е пътешествие в Барселона. Певицата и гаджето й Иво в момента се радват на красотата на каталунската столица, разкриват техни близки. Двамата са се отдали на заслужена почивка и отдих от многото работа в живота им. Припомняме, че Михаела Маринова не присъства на абитуриентсия си бал, тъй като няма нито една приятелка сред своите съученички. Тя беше в клас само от момичета, за които твърди, че й завиждат. "Аз завърших музикалното училище и там се предполага, че всеки един ученик иска кариера като моята. Много злоба и завист срещнах от всички в класа ми." - каза Михаела Маринова преди време. Почивката в Барселона обаче е дори по-добро прекарване, отколкото вечерта, която са имали съученичките на певицата. Мишето и Иво се разхождат по плажа и се любуват един на друг. Връзката между двамата започна преди година. Тогава те бяха в една компания и изведнъж пламна любовта им. Запознанството им дойде още преди 3 години, когато се засякоха в X Factor. Михаела стигна до финала, където завърши трета, а Иво и брат му в дует достигнаха до полуфиналите. Преди да се залюби с Иво Добре, Михаела Маринова имаше кратка връзка с друг участник в X Factor, който беше част от групата "Фор Ю". Тя обаче бързо го остави и започна да се вижда с неговия колега. Мишето сподели неотдавна, че е усещала завистта на съученичките си през целия си период в гимназията. За първи път е узнала, че й завиждат, когато отпаднала в Къщата на съдиите при първото си участие в X Factor. "Когато се върнах в училище през есента на 2013 г., усещах погледите на радост, че съм отпаднала. Тогава разбрах, че приятелки там нямам." - спомня си Михаела Маринова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.