Отритнаха я: Няма ново предаване, нито бъдеще за Ани Цолова! (виж в какво състояние я откриха и къде - папарашки СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/otritnaha-ya-nyama-novo-predavane-nito-badeshte-za-ani-colova-vizh-v-kakvo-sastoyanie-ya-otkriha-i-kade-paparashki-snimki/50066 Goreshto.net
Отритнаха я: Няма ново предаване, нито бъдеще за Ани Цолова! (виж в какво състояние я откриха и къде - папарашки СНИМКИ)

Лицето на Нова телевизия Ани Цолова потъна в забвение, всички я изоставиха!

Само допреди малко повече от месец Ани Цолова бе най-популярното и рейтингово лице в родния телевизионен ефир като цяло. Преди години Нова телевизия плати куп пари, за да я привлече в редиците си, заедно с Виктор Николаев. От бляскавата кариера на Ани Цолова обаче днес вече няма и следа. За огромен шок на зрителите тя бе свалена изненадващо от сутрешния блок още в началото на новия сезон. Водещ на "Здравей, България" остана само Виктор Николаев, докато за Ани се говореше, че й подготвят ново лайфстайл предаване. Безумно бе да се вярва, че сериозен и политически журналист ще бъде ОК с това да занимава публиката с новите гаджета или маркови дрешки на тази или онази звезда. Още тогава новината изглеждаше абсурдна и смешна. Е, оказа се, че всичко е било само хвърляне на прах в очите. Ани Цолова е тотално отритната от телевизията, съобщава вестник "Ретро". Към днешна дата никой не й готви нито ново предаване, нито пък я кани на работа другаде. Най-лошото е, че Цолова е останала излъгана и от колегите, които е считала за приятели. "Смазана е. Предателството на всички я уби. Дори Виктор Николаев, когото считаше за брат, не показа съпричастност към нея. Забрави я за два дни. Затова и Ани не отиде на протеста на журналистите пред министерския съвет, които излязоха да защитават Николаев и себе си след екшъна с Антон Тодоров", коментират близки до Цолова. Чувството на обреченост и самота накарало Ани Цолова да избяга от столицата за седмици наред. Тя се установи в родния си дом в Плевен, където да остане насаме със себе си и да размисли за бъдещето си оттук нататък. Едва преди броени дни Цолова се завърна в къщата си в Драгалевци, заедно със сина си и с родителката си. Възрастната жена ще остане с нея, за да й помага в отглеждането на малкия и в домакинството. Очевидно е, че поне засега, доходите на Ани не позволяват да си наема домашни помощници и бавачки. Както без проблем правят редица плиткоумни силиконки или чалгарки у нас.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.