Ой, котьо: Виж каква сестричка крие Саня Борисова! (балдъзата на Ники Илиев в пъти по-готина от актрисата - МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/oy-kotyo-vizh-kakva-sestrichka-krie-sanya-borisova-baldazata-na-niki-iliev-v-pati-po-gotina-ot-aktrisata-mnogo-snimki/50313 Goreshto.net
Ой, котьо: Виж каква сестричка крие Саня Борисова! (балдъзата на Ники Илиев в пъти по-готина от актрисата - МНОГО СНИМКИ)

Балдъзата на Ники Илиев се оказа страшно гадже, да ти паднат очите!

Още не се знае дали Ники Илиев се развежда със Саня Борисова, или не. Едно нещо обаче се разбра със сигурност. И то е, че режисьорът може да се радва на красива съпруга, но си има в пъти по-гореща и знойна балдъза. Сестрата на Саня Борисова е на 33 години и се казва Ирена. Отдавна обаче се представя с краткото Рене Борисова, както я знаят приятелите и колегите й. Ирена Борисова от десетина години не живее в България, а се е установила в Дубай. Хубавицата работи на мястото, утвърдило се като мечта на кифлите у нас и от известно време вече е главен изпълнителен директор на Baz events. Престижна длъжност, за която мнозина откровено биха й завидели. Рене Борисова е близка със сестричката си Саня Борисова, въпреки че двете не се виждат често. Близки до семейството на Ники Илиев пък се бъзикат, че разстоянието се е отразило добре на брака му. "Слава Богу, че Иренка не е в София. Иначе, каквато е хубавица, Никито щеше бая да се двоуми между нея и жена си. Саня е красива, но Рене има особено излъчване, някакъв силен магнетизъм, който сестричката й не притежава. Поне не в такива размери", коментират източниците. Ирена Борисова се включи преди дни в предаването на Гала "На кафе", където гостуваше Саня. Тя разказа, че се чувства отлично в Дубай като християнка. По думите й, там се отнасяли със страхотно уважение и респект към нашата религия. "Затова и ми е мъчно, когато видя лошо отношение към мюсюлманките в Европа. Трябва да бъдем по-толерантни и добронамерени към другите и тези, които са различни от нас", убедена е балдъзата на Ники Илиев. Рене Борисова твърди и, че отдавна е свикнала с множеството забрани в Дубай. Като например това, че не може да ходи с много изкусителни тоалети, нито пък да има достъп до множество световни сайтове и мрежи. "Свиква се с всичко това, защото реално то не ти е толкова нужно в живота. Когато се радваш на сбъднатите си мечти и работиш това, което обичаш, останалото се приема много по-леко", казва Ирена Борисова. Саня Борисова

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.