Падение в "Капките": Гери-Никол обслужва Коцето... с уста зад кулисите! (двама от екипа на шоуто в шок от гледката - виж тук)

https://goreshto.net/novini/padenie-v-kapkite-geri-nikol-obsluzhva-koceto-s-usta-zad-kulisite-dvama-ot-ekipa-na-shouto-v-shok-ot-gledkata-vizh-tuk/50318 Goreshto.net
Падение в "Капките": Гери-Никол обслужва Коцето... с уста зад кулисите! (двама от екипа на шоуто в шок от гледката - виж тук)

Гери-Никол и Коцето удариха дъното, повече от това няма накъде!

Падение за "Като две капки вода", но най-вече за Коцето и Гери-Никол, е скандалната случка, която разтърси обществеността ни днес. А именно - младата варненка и семейният Константин са уловени от хора в екипа на предаването. Докато... правят Кекс, съобщи ХотАрена.Нет. Позорната сцена се разигравала при декора на "Господари на ефира", който се намира точно до сцената на "Капките". Именно там очевидците заварили "умилителната" картинка на Гери-Никол, която обслужвала Коцето... с уста. "Резилът е огромен и той е за двамата, но особено за Гери. Как може това съвсем младо момиче да падне дотам, че да заприлича на последната кифла и парцал от нощните клубове. Клекнала пред Константин и... засмукала с кеф. Потресаващо", разкриха източниците пред сайта ХотАрена.Нет. Те твърдят, че вече се убедили в това как родният шоубизнес ражда чудовища и брутални изчадия, при това от години. Припомняме, че Коцето отдавна е семеен мъж, с прекрасна съпруга Надя и две дечица. И е повече от гнусно и отвратително как си е позволил да мърсува. И въпросът не опира просто до изневярата му с чужда жена, а в това, че Гери може да му бъде дори щерка. Варненската принцеса завърши училище едва преди няколко годинки, а вече се вихри като опитна жрица, коментират източниците. Едно е сигурно - щом този скандал достигне до ушите на Маги Халваджиян, продуцентът категорично ще ги санкционира. Знаем, че парите не са проблем за нито един от двамата участници. Но в случая засегнато ще бъде нещо много по-важно от джоба им. А именно репутацията и уважението към името им. "Никога! Ама никога досега не е имало нещо толкова ниско и гнусно сред участниците. Гери-Никол и Коцето се показаха по-първични и от животните, срамота!", още не могат да забравят гледката източниците. Е, май сега вече стана ясно защо Гери и Коцето си разменят един на друг по 5 точки всеки път. Рачков ще получи отговор на въпроса, който така живо го вълнуваше...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.