Пълен обрат: "Любящата" родителка Алисия показа истинското си лице!

https://goreshto.net/novini/palen-obrat-lyubyashtata-roditelka-alisiya-pokaza-istinskoto-si-lice/49386 Goreshto.net
Пълен обрат: "Любящата" родителка Алисия показа истинското си лице!

Алисия разочарова феновете си и предизвика недоволството им!

Певицата Алисия, която след раздялата с Валери Божинов се зае да печели симпатиите на хората единствено в ролята си на онеправдана, но изключително любяща майка, показа истинското си лице.

Алисия публикува снимка във Фейсбук, с която предизвика недоволството на потребителите и дори на много от феновете си. На фотоса ясно се вижда как Алисия препуска из скъпарски столичен бутик, а след себе си мъкне малкия Валери. Родителката обаче не обръща никакво внимание на детето си и дори му е обърнала гръб, вторачена в лъскавите парцалки, които явно заемат цялото й внимание.

[caption id="attachment_4724" align="alignright" width="300"]Алисия Такива са повечето "рекламни" снимки на Алисия като родител[/caption]

Зад нея момченцето върви видимо отегчено и по нищо не отговаря на настроението, което Алисия е коментирала над снимката, а именно "забавление". "И къде точно се вижда, че детето се забавлява?! Ходи след нея като изгонено циганче. Ама нали пак трябва да си направим реклама. Само да беше помислила малко и поне да беше позирала като хората, когато се прави на перфектната майка", коментират потребители по форумите.

А колкото до надписа на снимката, която Алисия е озаглавила "Моето супер момче", той също си спечели доста негативни коментари. Защото ако толкова се радваше на невероятното си момче, Алисия надали щеше да му обърне гръб и да го кара да подтичва след нея, възмущават се българи.

[caption id="attachment_4725" align="aligncenter" width="300"]А това е Алисия, когато никой не я гледа - тя напред, детето отзад А това е Алисия, когато никой не я гледа - тя напред, детето отзад[/caption]

Май накрая ще се окаже, че Алисия всъщност не е по-добър родител за детето си от Валери Божинов, който макар и разделен от нея, намира време за сина си и със сигурност не му обръща гръб, докато се забавляват заедно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.