Пълна промяна: Ето в какво се превърна щерката на Гала! (МНОГО ЛИЧНИ И НЕПУБЛИКУВАНИ СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/palna-promyana-eto-v-kakvo-se-prevarna-shterkata-na-gala-mnogo-lichni-i-nepublikuvani-snimki/49662 Goreshto.net
Пълна промяна: Ето в какво се превърна щерката на Гала! (МНОГО ЛИЧНИ И НЕПУБЛИКУВАНИ СНИМКИ)

Щерката на Гала - Мари, сложи в малкото си джобче Ивон и дори Симона Загорова!

Мари Будева - дъщерята на водещата Гала, се превърна в нещо наистина неузнаваемо. От малкото и обикновено наглед момиченце, Мари стана прекрасен лебед. Изведнъж девойката се разхубави така, че сложи в малкото си джобче прехвалените щерки на Анелия и Глория - Ивон и Симона Загорова, видя Goreshto.net.

[caption id="attachment_6812" align="alignright" width="300"]Гала Щерката на Гала се превърна в истинска красавица, при това естествена[/caption]

Дъщерята на Гала превъзхожда въпросните две известни щерки с абсолютната си непосредственост и напълно естествена красота, която по всичко личи, че е наследила от своята родителка.

Мари Будева е ученичка в елитна немска гимназия, но има и вродени театрални заложби, които някой ден като нищо ще реализира с грандиозен успех. Това предвиждат близки до Гала, които не спират да се възхищават на красотата и качествата на най-голямото й съкровище Мари Будева.

За разлика от преекспонираните деца на чалга контингента, Мари все още не е хукнала по момчета и дори не е закачила от втръсналата до баналност селфи мода, заляла целия Фейсбук повече от година насам.

[caption id="attachment_6813" align="aligncenter" width="300"]Мари и Гала Мари и Гала[/caption] [caption id="attachment_6814" align="aligncenter" width="300"]Отново заедно Отново заедно[/caption] [caption id="attachment_6815" align="aligncenter" width="300"]Хубавата Мари с татко си Хубавата Мари с татко си[/caption]

Както сами може да видите, дъщеричката на Гала е напълно естествена в красотата си, която само за година време претърпя сензационен разцвет.

[caption id="attachment_6816" align="aligncenter" width="229"]С приятел от училище С приятел от училище[/caption] [caption id="attachment_6817" align="aligncenter" width="300"]Прелестна... Прелестна...[/caption] [caption id="attachment_6818" align="aligncenter" width="300"]Чете... Рядко срещано явление при децата на родните баровци Чете... Рядко срещано явление при децата на родните баровци[/caption]

"Още годинка-две и мъжете ще се избият за нея. Трудничко ще им е обаче, защото Гала и Стефан Николов бдят над Мари като орли, а и самата тя изобщо не се впечатлява от материалните придобивки и излъскано лустро", коментират близки до семейството на Гала.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.