Панделиева: Поздравления за железните нерви на Диана Найденова в интервюто с Тити!

https://goreshto.net/novini/pandelieva-pozdravleniya-za-zheleznite-nervi-na-diana-naydenova-v-intervyuto-s-titi/51804 Goreshto.net
Панделиева: Поздравления за железните нерви на Диана Найденова в интервюто с Тити!

Лияна Панделиева не скри потреса си от интервюто на Тити Папазов по Нова!

Журналистката Лияна Панделиева не остана безучастна към поредната изява на Тити Папазов - този път пред Диана Найденова по Нова телевизия. Ето какво коментира тя и защо изля множество суперлативи към колежката си:

"Гледах интервюто с Тити Папазов по Нова телевизия.

Първо: поздравления за железните нерви, майчинското търпение и огромната смелост на Диана Найденова. Честно си признавам: ако бях на нейно място, в последната част на бурни емоции, щях да избягам или вероятно и аз щях да ревна - от страх. Второ: вече съм толкова ошашкана от реакциите на Тити (слава на Бога, че колата беше спряла, щото ако се движеше, Диана щеше да се наложи да вземе управлението в движение), че заявявам следното: - Тити е родолюбец на родолюбците и изобщо не реве. Не! - Тити е душа-пластелин и е достатъчно няколкостотин хиляди човека да го обидят едновременно и той дава тежка дума, че вече няма да минава на червено. - Тити е човекът, който ще направи щастливи българите, защото по думите му 60% се чувстват добре в живота, когато Левски печели (загубата от Славия означава, че в неделя 60% от населението ще са адски вкиснати).

След като видях финалната част от интервюто, свалям шапка на всеки колега, който застава срещу Тити с конкретни въпроси. Вие сте смели хора с невероятно стабилна психика!", изригна потресената Лияна Панделиева.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.