Пареща Дебора стопли мъжката душа /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/pareshta-debora-stopli-mazhkata-dusha-snimki/49189 Goreshto.net
Пареща Дебора стопли мъжката душа /СНИМКИ/

Дебора Иванова сгря мъжките сърца с невероятни снимки

Уникална и великолепна! Това е Дебора Иванова! Наскоро фолк дивата си направи нова Фейсбук страница и днес всички нейни снимки от клипове бяха качени в мрежата наново. Предлагаме ви някои от тях, на които Goreshto. net счита, че Дебора е направо пареща.

На един от фотосите певицата е с очила, но изражението й е безкрайно горещо и излъчва топлина. Топлина, която всеки мъж желае да притежава. Уви, засега никой не може да се похвали с тази привилегия, защото Дебора признава, че е сама. Очевидно българският мъж не е достоен за такава красавица?! Отговор няма, но е факт, че не се намира подходящият за нея.

[caption id="attachment_3077" align="alignright" width="300"]Deb-Ivanova Дебора пари от красота![/caption]

Може да се каже, че с тези свои снимки Дебора Иванова напълно оправдава заглавието на последния си хит, който се казва "Да покажем на мъжете". В него Деб си партнира с Ивена и наистина показаха на господата кой командва парада.

Дебора е новоизгряваща чалга фурия, но вече спечели доста голяма част от народа със своята естественост. При нея няма характерното за много поп-фолк изпълнителки високомерие или превзетост.

Вижте кадрите, които могат да ви опарят! Специално за читателите на Goreshto.net - гореща чалга фурия Дебора Иванова!

[caption id="attachment_3079" align="aligncenter" width="300"]folk-diva Дебора Иванова наистина сгрява мъжката душа[/caption] [caption id="attachment_3080" align="aligncenter" width="300"]О, колко е прелестна! О, колко е прелестна![/caption] [caption id="attachment_3082" align="aligncenter" width="300"]krasiva-Debora Неотразимата Дебора е мечтата на мъжа и завистта на жената[/caption] [caption id="attachment_3084" align="aligncenter" width="300"]Това лице е желано от всички мъже, но Дебора не си е избрала подходящия човек все още Това лице е желано от всички мъже, но Дебора не си е избрала подходящия човек все още[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.