Партия БНО събра съзвездие от личности в своите листи

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

https://goreshto.net/novini/partiya-bno-sabra-sazvezdie-ot-lichnosti-v-svoite-listi/53533 Goreshto.net
Партия БНО събра съзвездие от личности в своите листи

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Партия БНО събра експерти от всички сфери във своите листи, сред които са председателят Георги Георгиев – Готи, бизнесмена Миню Стайков, председател на БАДЖ и борец против СЗО - адв. Нина Ламбова, волейболната легенда и зам. председател на БНО - Борислав Кьосев, журналиста Стоян Тодоров, който е и председател на партия ЧЕСТ, адв. Венко Балтаджиев, председател и представител на розопроизводителите в България, бизнесмена инж. Александър Атанасов експерт в земеделието, обществената личност и историк Петър Евтимов, Дарин Георгиев - психолога с много военни мисии, Красен Петров – национално и световно стопанство, Владимир Живков – писател, журналист и международни отношения и други.

Един от основните призиви на партията е да им объркаме сметките и накажем политическият елит, като всички се обединят и гласуват за Българско Национално Обединение с Бюлетина № - 7

Обръщат се към всички недоволни и неподкрепящи досегашните партии да се присъединят и заедно да накажат политическият елит.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.