Пазете се от този човек!

https://goreshto.net/novini/pazete-se-ot-tozi-chovek/49257 Goreshto.net
Пазете се от този човек!

Психично комплексиран човек дебне жертви в София

Ужасни сцени се разиграват в столицата София през последните седмици и дори месеци. Психично неуравновесен 33-годишен мъж насилва и пребива жени по улиците. По непотвърдени данни, този човек се казва Георги Симов, пише Skandalno.net.

Георги дебнел жертвите си по столични заведения, предимно барове и ресторанти. Той ги причаквал на входа, използвал миг на тяхно усамотение, ако има такъв, и нападал. Много жени са били пребити и насилени от него, като редовният му похват бил да души дамите. Безспорно това е човек с някакви комплекси към жените.

[caption id="attachment_3721" align="alignright" width="300"]Така изглежда главният заподозрян, но още не е потвърдено дали е той извършителят на ужасните престъпления в София Така изглежда главният заподозрян, но още не е потвърдено дали е той извършителят на ужасните престъпления в София[/caption]

Георги Симов обаче допуснал фаталната грешка да ползва Facebook между престъпленията, което го отвежда в ареста. Полицията успява да проследи адреса му чрез неговите постове в мрежата, а отново чрез Facebook всъщност го открива като виновник по случая, но как точно - не е ясно.

Засега няма информация да има смъртни случаи, но не се изключва и този вариант. Последната жертва на заподозряния е била на 27 февруари, но тогава очевидци да спасили нападната жена. Може би именно тогава полицията тръгва по следите на извършителя, тъй като свидетели са видели лицето му.

Ако действително се докаже, че Георги Симов е този човек, които извършва ужасните престъпения в София, то изненадата за всички негови близки и приятели ще бъде голяма. Георги има частен бизнес, а баща му е лекар. Той е добре приобщен към обществото, но явно има някакви психически проблеми, свързани с комплекс към жените.

Goreshto.net предупреждава жените в столицата да се пазят и да не излизат сами. Въпросният човек не се страхува да напада дори на обществени места. В момента той се намира в ареста, но е твърде вероятно скоро пак да е на свобода, ако не се намерят повече доказателства за престъпленията му.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.