Пеевски: Дерогацията трябва да отпадне веднага (ВИДЕО)

По думите му демокрацията може да си отиде от точно про-Путин партии

https://goreshto.net/novini/peevski-derogaciyata-tryabva-da-otpadne-vednaga-video-3/120709 Goreshto.net
Пеевски: Дерогацията трябва да отпадне веднага (ВИДЕО)

По думите му демокрацията може да си отиде от точно про-Путин партии

За нас това е нещо много хубаво, защото не бяхме чути много дълго време. Виждаме, че от тези международни разследвания всичко, което говорим е факт". Това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски от ДПС по повод доклада, в който се казва, че износ на горива от България, произведени от руски петрол, е допринесъл за един милиард евро приходи за Москва.

 

“Това трябва да приключи веднага в България. Обяснения от стила: "Това е станало навън, тук няма проблем, митниците не са констатирали това нещо. Е, ако не се произвежда тук, ще може ли това гориво да излиза. Ако се спре това производство по този начин, това гориво няма да излиза", каза още той.

 

По отношение кога трябва да отпадне дерогацията, Пеевски заяви, че това трябва да се случи веднага.

"Ако нас трябва да се случи веднага и трябва да има съгласие, защото ако това не се случи, партиите, които го подкрепят са про-Путин партии. Днес е 10 ноември и демокрацията може да си отиде от точно про-Путин партии", каза още той.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.