Пеевски: Това момченце Денков не знае какво прави, батковците му Петков и Василев го пазят (ВИДЕО)

Благодарение на ДПС се случиха много хубави неща в последните шест месеца, категоричен е политикът

https://goreshto.net/novini/peevski-tova-momchence-denkov-ne-znae-kakvo-pravi-batkovcite-mu-petkov-i-vasilev-go-pazyat-video-3/122182 Goreshto.net
Пеевски: Това момченце Денков не знае какво прави, батковците му Петков и Василев го пазят (ВИДЕО)

Благодарение на ДПС се случиха много хубави неща в последните шест месеца, категоричен е политикът

Оценката за всеки политик и за партията дават хората. На миналите избори хората дадоха ясна оценка, че ДПС е втора партия в държавата. На това обединение ПП и другите партии дадоха четвърто място. Това коментира пред журналисти председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски по повод критиките от страна на „Продължаваме промяната“ за негово изказване срещу премиера Денков.

 

„Оценката я дадоха хората. Мен ме интересува само тяхната оценка. На тези хора не ме интересува“, заяви той.

 

„Какъв вот да даваме? Денков, както виждате, не може сам да се защити. Той има нужда от батковците. Той си отива след три месеца. Виждаме, че батковците му го пазят – тези от ПП, Кирил Петков, Асен Василев.

Просто достойно нека да заемат премиерското място те. Защо са го пратили това момченце да си играе в този кабинет, което е немирно и с играчките не знае какво да прави? Той не знае как да управлява“, посочи той.

 

„Оценката я дадоха хората. Вие смятате ли, че той с е справил? Не била обективна оценката за него. Държавата – сняг, няма електрическо, все още има места, в които няма електричество. Оценката му я дадоха хората – пълен провал“, смята той.

 

„Благодарение на ДПС се случиха много хубави неща в последните шест месеца. А иначе свалянето на Денков зависи само от ГЕРБ. Те са в коалиция“, подчерта Пеевски.

„Ние подкрепяме политики, както приемаме сега Конституцията. Ние никога не сме подкрепяли Денков в цялост. Ние дадохме два гласа за избирането на това правителство, за да може да има евроатлантическо мнозинство в парламента и евроатлантическо правителство. Денков е тема, която е приключена след три месеца. Няма смисъл повече да дискутираме за тоя човек. Той просто не се справи“, изтъкна председателят на ПГ на ДПС.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.