Пеевски за "въздушен Шенген": Не е достатъчно, не трябва да го приемаме (ВИДЕО)

https://goreshto.net/novini/peevski-za-vazdushen-shengen-ne-e-dostatachno-ne-tryabva-da-go-priemame-video-3/123061 Goreshto.net
Пеевски за "въздушен Шенген": Не е достатъчно, не трябва да го приемаме (ВИДЕО)

ДПС подкрепя идеята таксата за пренос на газ през България да бъде отложена временно, посочи председателят на ПГ на Движението

 

Обсъдихме с колегите „Лукойл“, подкрепяме ги и след малко ще внесем общо предложение по темата, обяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

В Народното събрание ще бъде внесено предложение, с което парламента ще контролира сделката за продажба на рафинерията като стратегически за България обект.

По повод отлагането на решението за събирането на такса от 20 лв на мегаватчас върху руския газ, Делян Пеевски обясни, че за момента се преустановява събирането на тази такса, за да бъде дискутирана с Европейската комисия като общ механизъм.

Смятаме, че това е недостатъчно и не трябва да го приемаме, обяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски в НС по повод обявеното намерение на Австрия да допусне България и Румъния само по въздух в Шенгенското пространство.

Президентът не е казал нищо, когато го направи, ще отговоря, лаконичен бе Пеевски по повод диалога с президентската институция.

Източник: svobodnoslovo.eu

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.