Петър Волгин изригна: Все едно Хитлер да учреди фондация в защита на евреите! (виж кого атакува)

https://goreshto.net/novini/petar-volgin-izrigna-vse-edno-hitler-da-uchredi-fondaciya-v-zashtita-na-evreite-vizh-kogo-atakuva/50822 Goreshto.net
Петър Волгин изригна: Все едно Хитлер да учреди фондация в защита на евреите! (виж кого атакува)

Петър Волгин изригна срещу Асоциацията на европейските журналисти!

Острият език на Петър Волгин отново разтърси мрежата. Този път той изригна срещу Асоциацията на европейските журналисти и митингът им в защита на свободата на словото: "Асоциацията на европейските журналисти /АЕЖ/ щяла да прави митинг в защита на свободата на словото. Моля!?!?!? Грантови личности в защита на свободното слово!?!?! Това е все едно Хитлер да беше учредил фондация в защита на евреите. Или Владо Кузов да беше постъпил като възпитател в детска градина. Или Джок Полфрийман да започне кампания срещу носенето на хладно оръжие. Да, АЕЖ и другите грантови НПО-та действително защитават свободата на словото. Но единствено, когато става дума за тяхното слово. Ако някой изкаже мисъл, различна от тяхната, моментално призовават за забраната му. Не бива да съществува никакво друго слово, освен това, което някое АЕЖ е одобрило. И дълбоко грешат тези, които си мислят, че отивайки на подобен "ивент", проявяват "солидарност с журналистите". Нищо такова не правите, наивни приятели. Единствената полза от евентуалното ви присъствие на подобен "хепънинг" е, да помогнете на АЕЖ-то да си изкара поредния грант от чуждите донори. Убеден съм, че нормалните хора не участват в подобна подмяна. Нормалните хора не участват във фалшива защита на свободното слово. Бъдете нормални, не бъдете АЕЖ-та", изригна в профила си в социалната мрежа Петър Волгин. И допълни: "Действителността в нормалния свят няма нищо общо с тази в България. У нас политическите НПО-та не се грижат за доброто на обществото, а единствено за изхранването на своите членове. Затова и терминът се е превърнал в мръсна дума. Надявам се, че няма дами се наложи да ти обяснявам това за 101-и път", саркастично подметна журналистът.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.