Петър Волгин: Скандално е, че БНТ започва годината с 40 милиона лева дефицит!

https://goreshto.net/novini/petar-volgin-skandalno-e-che-bnt-zapochva-godinata-s-40-miliona-leva-deficit/51115 Goreshto.net
Петър Волгин: Скандално е, че БНТ започва годината с 40 милиона лева дефицит!

Петър Волгин направи скандални разкрития за националните ни медии!

Журналистът Петър Волгин избухна със скандални разкрития за националните ни медии. Като например това, че БНТ стартира годината с 40 милиона лева дефицит, а БНР с 5,5 милиона лева. За цялата тази неразбория той задава въпроси на генералните директори на медиите, които няма как да продължават да си "заравят главата в пясъка". Ето какво заяви Волгин като предаваме думите му без редакторска намеса: "БНТ започва годината с 40 милиона лева дефицит. Дефицитът на БНР е 5, 5 милиона лева. Това, разбира се, е скандално. Но още по-скандалното е, че никой няма да понесе последствията за това безобразие. А авторите на дефицитното безобразие са известни. Предишните генерални директори на двете медии, както и техните управителни съвети. Те не са си плащали задълженията, те са сключвали неизгодни договори. Най-големият проблем идва от чувството за безнаказаност. Шефовете на националните медии знаят, че и 100 милиона дефицит да натрупат, никой няма да из потърси сметка. Затова е крайно време поне един от шефовете, натрупали тези дефицити, да бъде осъден. Да бъде подкаран с пранги на кунките към предвиденото от закона усамотение. Едва тогава следващите генерални директори ще се сепнат и няма да правят глупости. И няма да участват в корупционни схеми. Защото сега се получава следното. След приключването на мандата, БНТ/БНР е на минус, а генералният директор се е обзавел с още няколко апартамента. А данъкоплатците, които издържаме двете медии, отново сме в ролята на глупака", разгневен е Петър Волгин.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.