Петър Волгин скочи срещу оплюването на българите след мача с Англия! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/petar-volgin-skochi-sreshtu-oplyuvaneto-na-balgarite-sled-macha-s-angliya-vizh-tuk/50853 Goreshto.net
Петър Волгин скочи срещу оплюването на българите след мача с Англия! (виж тук)

Петър Волгин се ядоса зверски на оплюването и самооплюването на българите след мача с Англия!

Много приказки се изприказваха след резила на националния ни отбор в мача с Англия. И особено расистките крясъци от трибуните. Петър Волгин обаче бе този, който защити гневно държавата ни. И се провъзгласи против навика ни да оплюваме и да се самооплюваме: "Няма расистки народи! Расисти, олигофрени и тъпанари има навсякъде. В България, Англия, Русия, Съединените щати, Германия... Само че свестните хора са несравнимо повече. Във всички държави. Ето защо намирам за крайно противно самооплюването на някои българи през последните дни. "Аууу, как може да сме такива расисти!", "Ауууу, как е възможно да сме такива нетолерантни простаци, ксенофоби, хомофоби!","Аууу, ужасно нецивилизовани сме!"... Намирам за изключително тежка комплексарщина подобни самообругавания. Нека авторите им се ограничат да критикуват личните си пороци и да не прехвърлят комплексите си върху останалите нормални хора", разгневи се журналистът Петър Волгин. А коментарите под поста му не закъсняха: "Прав сте, по същия начин казваме и пишем, че народът се е опростачил, бездуховен и т.н., като никога нямаме предвид себе си. Да ги приемем като израз на огорчение и безсилие пред такива, разбира се, малцинства!". "Стара Европа е образец за ксенофобия, расизъм и нацизъм. половин хилядолетие са развивал и подкрепяли робовладението и робоползването. С приетата декларация и преиначаването на историята за борбата с национал-фашизма наскоро, дадоха зелена светлина на такива прояви - в Малобритания, Хале - онзи ден и да не говорим за Украина". "Урокът е усвоен от първоучителите на футболното хулиганство - англичаните. Въпреки воя им /с него те отклоняват свои съдбовни проблеми/, в изстъпленията християнска България не ще ги достигне" - тези и още редица коментари на потребители могат да се прочетат под поста на Петър Волгин.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.