Пейо Радев от Хасково: Тя е човекът! С този мехлем излекува плексита и болките ми от раз (сподели съставките)

https://goreshto.net/novini/peyo-radev-ot-haskovo-tya-e-chovekat-s-tozi-mehlem-izlekuva-pleksita-i-bolkite-mi-ot-raz-spodeli-sastavkite/50139 Goreshto.net
Пейо Радев от Хасково: Тя е човекът! С този мехлем излекува плексита и болките ми от раз (сподели съставките)

65-годишният г-н Радев от Хасково иска да помогне и на други хора с плексит и болки като неговите!

Със своя уникален начин да излекува болезнения плексит ни запозна читателят Пейо Радев от Хасково. Той е на 65 години и вече повече от половин година благославя жената от село Рудник, която му помогнала в лечението. "Едва мърдах от болките. Всеки, който поне веднъж е страдал от плексит, знае отлично какво е това. Зверска болка и никакъв шанс да правиш нещо като хората. Колко пъти съм взимал болнични, докато още работех. Пих какви ли не лекарства и нищо. Затова тази жена ще я ценя вечно", пише Радев. Запознал се с възрастната жена от Рудник покрай свои познати. Които му разказали, че навремето тя лично е споделила рецептата за този лечебен мехлем в интернет форум. Оказало се, че дори известният проф. Мермерски е запознат със силата на мазилото и го препоръчва. Съставът на мехлема е от салицилова киселина, 20 гр. камфор на топчета/кристали и чаша с неосолена свинска мас. От камфора било достатъчно да се сложи и само едно топче като трите съставки се смесват и се разтапят на водна баня. С тази хомогенна смес, която се получава след разтапянето им, се намазва хубаво болезненото място. И то минава буквално за отрицателно време. При това мехлемът лекува не само болки от плексит, но и тези от артрит и други ставни заболявания. "Ще се учудите, но лекува страшно бързо и хрема. Ако сте пипнали такава, просто леко намажете носа си с този мехлем. Мажете главно около синусите. Пренощувайте така и още на другия ден ще дишате с лекота и ще пеете", пише читателят. Пейо Радев дава тази рецепта на всеки свой познат, който има нужда от помощ. И твърди, че поне досега няма нито един, който е останал недоволен от ефекта на тази смес. Опитайте и вие, нищо чудно да помогне и на вас.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.